ΓΙΑ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ΑΠΟΨΕ... ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;

 

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στο ΟΑΚΑ, ξεκινάει στις 9.30, βολική ώρα. Τέτοια ματς θέλουμε. Ενδιαφέροντα. Προκλητικά. Και άγνωστα στο αποτέλεσμα τους. Δεν υπάρχουν προγνωστικά. Ακόμα και να γνωρίζεις πως θα είναι οι άνεμοι και τα βαρομετρικά.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το αήττητο στο Καραϊσκάκη από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, άρα θα κερδίσει και την ΑΕΚ. Πες και το άλλο. Η ΑΕΚ κέρδισε καθαρά στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ, άρα άσσος το ματς.

Δεν υπάρχουν αυτά στη μπάλα. Έχουν καταργηθεί από καταβολής. Από γεννήσεως του ποδοσφαίρου. Και στο φινάλε, άμα είσαι φίλος του παιχνιδιού δεν τα βάζεις στο λογαριασμό. Δεν σε απασχολεί ποια από τις δυο ομάδες θα κερδίσει, ποια θα πάρει τη δεύτερη θέση στα play-off. Το μόνο που σε τραβάει είναι το καλό ποδόσφαιρο. Να παίξουν καλά οι δυο ομάδες, να σε κερδίσουν με την αξία τους, με την ικανότητα τους στη δουλειά τους.

Μην το ξεχνάμε ποτέ. Κάνουν μια δουλειά οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κι αυτή είναι να προσφέρουν θέαμα ποιότητας, όχι να υπηρετήσουν τα... ανύπαρκτα όσια και ιερά της φανέλας. Συνεννοηθήκαμε; Συμφωνούμε;

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ... ΕΝΟΧΟΣ