Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

 

Αγώνας προκριματικός για το κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης, του ΠΑΟΚ με την ισραηλινή Χαποέλ. Το καφενείο του ΠΑΟΚ, η επαγγελματική επιχείρηση ΠΑΟΚ που λειτουργεί με προδιαγραφές κάτι μεταξύ καφενείου και ψησταριάς, ειδοποιείται από την ΕΠΟ ότι είναι τιμωρημένος ο Κύπριος ποδοσφαιριστής Λουκάς Λουκά. Άρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Κι όμως, ο ΠΑΟΚ, τότε με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη, δίνει φανέλα στο ευρωπαϊκό ματς στον... Λουκά. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Ο ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη πιτσαρία για πελάτες στο όρθιο.

Με ποδοσφαιριστές που είχαν λήξει τα δελτία υγείας του αγωνιζόταν ο καφενές ΠΑΟΚ στα play-off του 2020!!! Όχι, αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Αδύνατον να συνεχίζει η ΠΑΕ να δουλεύει το μαγαζί λες είναι μια περιφερόμενη καντίνα- σουβλατζήδικο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι υπεύθυνοι της ανώνυμης εταιρείας ΠΑΟΚ είναι στελέχη επιλεγμένα με προσόντα κι όχι λόγω της... οπαδικής τους αφοσίωσης στην ομάδα.

Αυτά συμβαίνουν μόνο στις ερασιτεχνικές ομάδες που παίζουν τοπικό πρωτάθλημα τα πρωϊνά της Κυριακής. Όχι σε κλαμπ με τη φιλοδοξία να διακρίνονται σε διοργανώσεις ευρωπαϊκές.

Μιλάμε σοβαρά. Το ζήτημα δεν είναι αν η ΑΕΚ θα κάνει ένσταση, με την οποία θα πάρει στα σίγουρα το ματς στα χαρτιά. Και θα τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών. Το ζήτημα είναι το άλλο. Ότι ΠΑΕ πρωταθλήτρια του 2019, ΠΑΕ που πρωταγωνιστεί και με πανάκριβο ρόστερ κυκλοφορεί στην πιάτσα σαν ουζερί υπαίθριο και παραλιακό.

Η ΑΕΚ έχει υποχρέωση να κάνει ένσταση. Και γιατί έχει συμφέροντα, και- κυρίως- διότι ΟΦΕΙΛΕΙ να τιμωρήσει την ανευθυνότητα και τον ερασιτεχνισμό του ΠΑΟΚ. Ο οποίος ΠΑΟΚ αν δεν πληρώσει τις συνέπειες της δικής του επιπολαιότητας είναι ικανός να συλληφθεί πάλι για το ίδιο ολίσθημα. Που σημαίνει πλαστογραφία στο πρωτάθλημα.

Στη φώτο, οι Πόντιοι Μελισσανίδης και Σαββίδης, αφεντικά της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΡΗΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...