ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

 

Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Κρύβουν μια αλήθεια που δεν αμφισβητείται, όσο κι αν δεν καταπίνεται. Το φαινόμενο της αποτυχίας της δεύτερης φοράς. Φαινόμενο, βέβαια, όταν η μια περίπτωση κολλάει μ' άλλη, και μ΄άλλη. Για παράδειγμα ο Αργεντινός Αραούχο (φώτο). Λατρεμένος της εξέδρας και απωθημένο αγαπημένο όταν ο δανεικός παικτάκος επέστρεψε στην ομάδα του, στην Ισπανία.

Με χαρές και νταούλια ξανάλθε στην ΑΕΚ ο 28χρονος κυνηγός, πάλι δανεικός, μάλιστα με περισσότερα τατού αλλά είναι σα να μην... ήλθε. Δεν είναι απαραίτητος, Χρησιμοποιείται αλλαγή. Δεν τον υπολογίζει ο προπονητής του.

Τι έγινε με τον παικταρά Μιραλάς στον Ολυμπιακό; Επιβεβαιώθηκε το φαινόμενο της δεύτερης φοράς. Η απογοήτευση στην επιστροφή του Βέλγου. Το ίδιο στον ΠΑΟΚ με τον Σλοβάκο Στόχ. Το ίδιο και με τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό.

Δεν χρειάζεται να φτιάξουμε τη σχετική λίστα ποδοσφαιριστών που έκαναν μπαμ την πρώτη φορά και... μπουμ τη δεύτερη φορά. Το φαινόμενο παρατηρείται και εκτός ποδοσφαίρου. Επιχειρηματίας ή δημοσιογράφος κλέβει την παράσταση στην πρώτη του δουλειά, και στην δεύτερη ο απόλυτα πετυχημένος αποτυγχάνει το ίδιο εντυπωσιακά.

Διαβάστε ακόμα:

''ΥΠΟΠΤΗ'' Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ