ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η... ΕΥΡΩΠΗ

 

Τελείωσαν και τα μπαράζ, η σειρά των ομάδων έκατσε όπως αναμενόταν, που σημαίνει - για να περάσουμε στο παρασύνθημα- ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι γεύτηκαν ξαναζεσταμένο φαγητό. Κανένα πρόβλημα, όμως, για τα αφεντικά των ΠΑΕ! Δεν τους απασχολεί το τοξικό περιβάλλον του πρωταθλήματος, στο οποίο πλέον είναι καθεστώς οι ξένοι διαιτητές, ο ξένος αρχιδιαιτητής και η ξένη επιστασία. Ποια άλλη τύχη να έχει ένα πρωτάθλημα απ' αυτή που της αξίζει εδώ και δεκαετίες, και ποια αξιοπιστία αγωνιστική;

Τους ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει στις εκλογές της ΕΠΟ, να κάνουν κανένα ρουσφέτι σε ''προστατευόμενη'' ΠΑΕ, π.χ. τον Πανιώνιο που υποβιβάστηκε. Δικαιολογημένα. Ο κόσμος έτρεχε σαν τρελός να αγοράσει διαρκείας, τα γήπεδα γέμιζαν από θεατές, άρα επόμενο να αυξήσουν τις ομάδες από 14 σε 16, γιατί όχι και 18.

Καταδικασμένη ιστορία. Κι αυτό θα φανεί στην Ευρώπη. Είναι ομάδα για champions league αυτός ο ΠΑΟΚ; Το να... προκριθεί, δηλαδή να έχει το δικαίωνα μια ελληνική ΠΑΕ να διεκδικήσει πρόκριση στους ομίλους, υπάρχει... διαφορά μέχρι να γίνει πραγματικότητα αυτό. Την περασμένη σαιζόν εκτός του Ολυμπιακού καμιά ομάδα κορυφής του πρωταθλήματος κατάφερε να εξασφαλίσει συμμετοχή στις δυο ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΟΦΗ τι θα κάνουν στη διαδικασία την... προκριματική; Ο πρωταθλητής 2019 ΠΑΟΚ και προνομιούχος να... ονειρευτεί το σεντόνι του champions league χθες στην Τούμπα δεν νίκησε τον υπό διάλυση Άρη. Τους φιλότιμους ποδοσφαιριστές του Άρεως. Άλλο ερωτηματικό αυτό. Ο Άρης εν όψει της προσεχούς σαιζόν. Επιβάλλεται η διοίκηση να εξετάσει στα εργομετρικά μηχανήματα πόσες δυνάμεις απέμειναν στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Μελαγχολικά πράγματα.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΕΡΙΦΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!