ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ... ΞΕΠΑΤΩΜΑ

 

Δεν έχει ξαναγίνει, αν τα βάλεις κάτω και τα μετρήσεις ένα προς ένα. Στην Ελλάδα δεν έχει ξαναγίνει ομάδα να έχει δώσει τόσους πολλούς αγώνες, όπως ο Ολυμπιακός τούτη τη σαιζόν. Στη σούμα ήδη 57, καμιά άλλη τόσα στο παρελθόν. Και που ΄σαι ακόμα. Ο δεύτερος του πρωταθλήματος έπαιξε 48 φορές, τόσες όσες η τρίτη ΑΕΚ.

Το αυριανό στο γήπεδο της Γουλβς θα είναι το 58ο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο οποίος αν προκριθεί στους ''8'' του γιουρόπα θα συνεχίσει στις 11 κιόλας Αυγούστου σε μια από τις τέσσερις πόλις της Γερμανίας. Εκεί όπου θα διεξαχθεί το Final-8 του europa league. Βάλε στο λογαριασμό και τον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Η Γουλβς είναι αγγλική ομάδα και συνηθισμένη να τραβάει το ζόρι 60 και 70 ματς σε μια περίοδο. Ο Ολυμπιακός, όπως όλες οι ελληνικές, είναι συνηθισμένες σε χαμηλές πτήσεις κι όχι σε περισσότερα από 40-45 ματς.

Η ρεβάνς με την Γουλβς είναι το 16ο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Ρεκόρ! Και τα πήγε περίφημα μέχρι τώρα. Ξεκίνησε από τα τέλη Ιουλίου του 2019 και συνολικά έγραψε 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, με 24-18 τέρματα. Στη φώτο, από το 1-1 στο Καραϊσκάκη, στην πρώτη αναμέτρηση με την Γουλβς, στις 12 Μαρτίου 2020.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΝ...