ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

 
Δεν θα γίνει ο τελικός κυπέλλου. Αυτό το ξέρουμε. Για να μη σου πω ότι το... περιμέναμε, κάτι να προκύψει από το πουθενά και να αναβληθεί το παιχνίδι. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κλειστούν σε καραντίνα για 14 μέρες. Μιλάει το καφενείο. Λέμε τις κουβέντες του καφενείου.
Εντάξει, θέμα τα καμώματα του Ερντογάν, αλλά στην ατζέντα του καφενείου, της καφενειακής ανάλυσης, και των καφενειακών θεωριών συνωμοσίας και η... αναπάντεχη αναβολή του αποψινού τελικού. Και επειδή στον καφενέ οι συζητήσεις γίνονται από ενημερωμένους πολίτες, δεν είναι μόνο οι συμπαίκτες του Λοβέρα υποχρεωμένοι να απομονωθούν για δυο εβδομάδες, όπως θέλουν οι Χαρδαλιάδες της κυβέρνησης. Στην καραντίνα μπαίνουν και όσοι ήρθαν σε επαφή με τον Αργεντινό του Ολυνμπιακού Μαξιμιλιανό Λοβέρα. Προπονητές, μασέρ, γυμναστές, φροντιστές και σία.
Και πετάει ο πιο πονηρός της καφενειακής παρέας την ιδέα που δεν... σκέφτηκε ο Μελισσανίδης. Να κατασκοπεύσει το αφεντικό της ΑΕΚ το lockdown στον Ολυμπιακό. Πράγματι θα πάρουν τα μέτρα προστασίας ή όχι; Αν όχι, τότε παραμύθι νόσησε ο Αργεντινός, και από την άλλη κινδυνεύουν οι ''απείθαρχοι'' στην καραντίνα να φάνε πρόστιμα κι όχι μόνο.
Διαβάστε ακόμα

ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ, ΚΑΜΙΑ... ΥΠΟΨΙΑ