ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

 
Αυτό που λένε ''Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει'' μια σημασία έχει, για να ξέρουμε τι λέμε. Ότι η Ελλαδάρα ομάδάρα ποτέ δεν αλλάζει. Στους αιώνες παραμένει αμετακίνητα και ακλόνητα η ίδια και απαράλλακτη. Και γιατί, παρακαλώ, συμβαίνει τούτο το ευχάριστο και περήφανο για κάθε πατριώτη; Διότι είμαστε αυτοί που είμαστε. Διότι γουστάρουμε να είμαστε όπως είμαστε.
Ξεκίνησε το πρωτάθλημα και με το καλησπέρα έδειξε ότι θα είναι αυτό που ήταν πάντα.Αντί να φύγει με το διπλό η Λαμία, ο διαιτητής τα κατάφερε να βγάλει άσσο. Να κερδίσει 3-1 ο Άρης.
Μιλάμε σοβαρά. Μιλάμε φιλοσοφικά. Να το επαναλάβουμε; Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει  Επειδή οι αλλαγές δεν γίνονται όσο και να το θέλει ο λαουτζίκος, απο τη μια στιγμή στην άλλη. Η δουλειά θέλει χρόνια πολλά, δεκαετίες, αιώνες. Εδώ, όμως, λαός και εξουσία δεν θέλουν με τίποτα αλλαγές. Θέλουν το πρωτάθλημα μια από τα ίδια. Όπως κάθε χρόνο.
Και πέφτει το κοροϊδιλήκι της αλεπούς. Δεν πάει άλλο, φτου σας η συμμορία, η παράγκα, η εγκληματική οργάνωση, η διαφθορά. Το παραμύθι, η υποκρισία. Από την πρεμιέρα κιόλας την έσφαξε στο γόνατο το κοράκι την ομαδίτσα, λέω για την Λαμία. Κι αύριο θα κάνουν την κηδεία στα αρειανά. Επειδή η Ελλάδα δεν πεθαίνει. 
Και του χρόνου.
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ