ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ

 
Τι δουλειά έχει ένας Κρητικός με την Δόξα Δράμας; Δεν στέκει τέτοιο ερώτημα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι μπίζνες δεν έχουν πατρίδα. Όπως ένας ποδοσφαιριστής προτιμάει αυτήν ή τη άλλη ομάδα, σε τούτη ή εκείνη την πόλη,στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, έτσι κι ένας επιχειρηματίας. Επιλέγει ΠΑΕ με τα δικά του κριτήρια.
Ο κύριος Απόστολος Πετράκης, όπως κυκλοφόρησε, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας. Όχι, είπε ο ίδιος, δεν ισχύει αυτό. Και τι ισχύει; Το παραμυθάκι που άπλωσε ο ίδιος, ο εκ των απαγωγέων του μακαρίτη εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Συγκεκριμένα ο κύριος Πετράκης απευθυνόμενος χθες σε ανήλικα- και με νοητική καθυστέρηση παιδάκια - ισχυρίστηκε πως αυτός απλά μεσολάβησε σε... κάποιους να επενδύσουν στην ομάδα που έγραψε Ιστορία προ αμνημονεύτων χρόνων.
Τι να κάνει ο άνθρωπος; Λόγω της καταδίκης του (18 χρόνια φυλακή, για την απαγωγή Παναγόπουλου, το 2009) δεν έχει το δικαίωμα να είναι ούτε μέλος διοίκησης ΠΑΕ. Ο νόμος, όμως, δεν του απαγορεύει να τον αντιμετωπίζουν δημοσιογράφοι και η ποδοσφαιρική Δράμα σαν υποψήφιο σωτήρα της Δόξας. 
Ο Πετράκης είναι από την Επισκοπή Ρεθύμνου, ένα χωριουδάκι 550 κατοίκων. Από την Επισκοπή είναι και οι Βαρδινογιάννηδες, ο μεγιστάνας Βαρδής και ο αδελφός του Γιώργος, κάποτε πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 
Διαβασε ακομα:

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟΣ ΜΕΣΙ