Ο ΠΑΟΚ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΤΑ ΑΕΤΟΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ

 

Αν ξαναγινόταν το ματς, το πιθανότερο θα ήταν πάλι ο ΠΑΟΚ να κέρδιζε την Μπενφίκα. Την ανώτερη και με πιο ακριβό ρόστερ Μπενφίκα. Το φαβορί να περάσει αυτή στα μπαράζ, αλλά στη συνέχεια και στους ομίλους του champions league. Γιατί; Επειδή η πορτουγκέζικη ομάδα ήταν ανίκανη να σκοράρει. Και ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ικανός για να βάλει γκολ στις αντεπιθέσεις του.

Κυρίαρχη στην κατοχή της μπάλας η Μπενφίκα και το μόνο που έκανε ήταν η επίδειξη… φλυαρίας. Ο ΠΑΟΚ στο ημίχρονο έδειξε με το παραπάνω… σεβασμό στην αντίπαλο, ο οποίος έπαιζε… μόνος του. Κι όταν στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, ποια ήταν η αντίδραση της Μπενφίκα; Το… 2-0 του ΠΑΟΚ! Με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα. Η τιμωρία της.

Ο δε σκόρερ χέστηκε επάνω του από τη χαρά του, αλλά δεν το πανηγύρισε διότι από την μέχρι χθες ομάδα του κονόμησε φράγκα, έκανε φίλους στους Αετούς της Λισαβώνας.

Παίρνει πόντους ο ΠΑΟΚ με την σπουδαία του πρόκριση στην Τούμπα. Δεν είναι μόνο η νίκη, άξια και δίκαιη, σε αντίπαλο με περισσότερα κυβικά. Το εκτόπισμα ΠΑΟΚ στην Ευρώπη παίρνει τα επάνω του.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ