ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ... ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ

 
Τρέχει, τρέχει, δεν σταματά ούτε στιγμή να τρέχει και επόμενο είναι να αναρωτηθεί κανείς πότε θα σταματήσει ο τρεχάλας, να πάρει μια αναπνοή, ρε, παιδί μου. Αυτός που τρέχει, συνεχώς τρέχει, δεν έχει σταματημό, κι είναι άνθρωπος κανονικός, όχι κινηματογραφικό πρόσωπο που το σενάριο τον θέλει να τρέχει, να τρέχει, να περνάει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, μάλιστα χωρίς να λασκάρει ταχύτητα.
Κάπου θα πάθει λάστιχο ο Ολυμπιακός. Δεν γίνεται διαφορετικά. Όσα ταχυδακτυλουργικά κάνει ο προπονητής, με τα ροτέσιον, μπες εσύ, να ξεκουραστεί ο άλλος. Όσο κι αν το ρόστερ προσφέρεται για αλλαγές σκοπιμότητας. Ομάδα που δεν έκανε προετοιμασία και δεν έδωσε φιλικά, έχει αυτόν τον κίνδυνο. Το λάστιχο. 
Λέει ο προπονητής θέλω μπακ, θέλω και χαφ, θέλω και τούτον ακόμα, και τον άλλον. Μα, έχει αυτούς που χρειάζεται. Τους έχει, αλλά η ομάδα είναι στο τρέξιμο αλά Βέγγος. Και δεν γυρίζει ταινία. Κυνηγούσε πρωτάθλημα, κυνηγούσε και το κύπελλο, ήταν και στο ζόρι της Ευρώπης. Και στάθηκε στο ύψος του, με το παραπάνω.  
Απίθανο να μη ρετάρει κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός της Ελλάδος ή της Ευρώπης. Το πιθανότερο είναι να κάνει την κοιλιά σε κάποια φάση του πρωταθλήματος. Είναι στο πρόγραμμα.
Διαβαστε ακομα:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ