ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ΚΙ ΕΝΑ... ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

Τι έπαθε ο ΠΑΟΚ για να καταφέρει να περάσει για πρώτη φορά στους ομίλους του champions league; Έπαθε δυο γκέλες στο πρωτάθλημα, παραμονές των δυο αγώνων με την Κράσνονταρ. Ρωτάς τι έπαθε; Και έχασε τέσσερα ποντάκια στην Ελλάδα, και δεν πέρασε με δυο ήττες την κατώτερη του ρωσική αντίπαλο. Αυτό έπαθε.

Και τι άλλο περιμένει τον ΠΑΟΚ, αλλά και την ΑΕΚ, τις δυο ΠΑΕ που βρέθηκαν στους ομίλους του γιουρόπα; Κανείς δεν ξέρει τι τους περιμένει. Το μόνο σίγουρο είναι πως έτσι ή αλλοιώς θα πληρώσουν διόδια, απλήρωτα για άλλη ομάδα του πρωταθλήματος. Τα λέμε αυτά διότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ υποτίθεται πως θα κτυπήσουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Δεν πάνε για τη δεύτερη θέση.

Η ΑΕΚ για παράδειγμα. Ξεκινάει τα ματς της Ευρώπης στις 22 του μήνα με το εκτός με την Μπράγκα. Στις 29, μετά από μια εβδομάδα με Λέστερ στο ΟΑΚΑ, στις 5 Νοεμβρίου εκτός με Ζόρια Ουκρανίας . Πώς να αντέξει η ΑΕΚ κάθε εβδομάδα δυο παιχνίδια πρωταθλητισμού. Να κυνηγάει βαθμούς στην Ελλάδα και τη διάκριση, την πρόκριση, που είναι στα μέτρα της στην Ευρώπη; 

Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Στις ίδιες ημερομηνίες θα παίζει στην Ευρώπη με την αγωνία να μην πουλάει βαθμούς εντός και εκτός με τις μικρές ομάδες του πρωταθλήματος.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ... ΜΗΔΕΝ