ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Με την Τουρκία είμαστε σε πόλεμο. Σε κανονικό πόλεμο. Δεν έχει σημασία αν δεν πέφτουν τα μπαμ και μπουμ. Ποτέ άλλοτε – μετά το 1821- η Τουρκία με τις ενέργειες της δεν δείχνει πως βλέπει την Ελλάδα. Ότι είναι εχθρός της χώρας μας. Ότι θέλει να μας πάρει αυτό που μας ανήκει.

Με δεδομένη αυτή την κατάσταση πραγμάτων, δεν γουστάρω κανένα νταραβέρι με τον απέναντι γείτονα. Είναι εχθρός μου. Έτσι και το κράτος της Ελλάδος, και οι πολίτες της Ελλάδος οφείλουν να συμπεριφέρονται καταλλήλως. Να μην αγνοούν την πραγματικότητα.

Διάβασα συνέντευξη Έλληνα ποδοσφαιριστή και λέει τα καλύτερα λόγια για την Τουρκία. Δεν μ’ αρέσει αυτό. Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος, δεν θα πει κάτι άλλο για τον εργοδότη του, την ΠΑΕ, και τη χώρα στην οποία εργάζεται. Δεν μ’ αρέσει και να δημοσιεύονται αυτά τα πούστικα, π[ου εξυπηρετούν την πολιτική Ερντογάν, π.χ. άλλο ποδόσφαιρο, άλλο πολιτική. Στη φώτο, Σιώπης, Τζαβέλλας, Μπακασέτας συναντήθηκαν στην ίδια ομάδα του τούρκικου πρωταθλήματος.

Δεν το κατάλαβα αυτό. Πολιτική χαρακτηρίζεται να απειλεί ανοικτά να μας βαρέσει ο τούρκικος στρατός αν δεν δώσουμε τούτο και το άλλο.

Το 2012 ο διεθνής Φάνης Γκέκας την έκανε στην Τουρκία, εκεί βρήκε καλύτερο μεροκάματο, μέχρι που άλλαξε πέντε τούρκικες  ομάδες. Και σήμερα μετακινούνται σε ομάδες της Τουρκίας και ποδοσφαιριστές βήτα διαλογής. Τι να σημαίνει αυτό; Καλύτερο, δηλαδή πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό και σε ψηλώτερο αγωνιστικό επίπεδο είναι το τούρκικο πρωτάθλημα. Κι όμως έχουν θέση Έλληνες ποδοσφαιριστές που δεν τους κάνουν συμβόλαιο ελληνικές ΠΑΕ με τις ίδιες αποδοχές.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ… ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ