ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΑΕΚ

 

Με τον πιο πανηγυρικό και κραυγαλέο τρόπο αποδείχθηκε μια φορά ακόμα πόσο άτιμο είναι το ποδόσφαιρο. Ο ορισμός της αναξιοκρατίας. Στο γήπεδο δυο ομάδες η μια ημέρα ηλιόλουστη και η άλλη η μαύρη, κατάμαυρη νύχτα. Και αν ξεχωρίζουμε τις ομάδες σε κατηγορίες, ο μεν ΠΑΟΚ άλφα εθνική, η δε ΑΕΚ ομάδα γειτονιάς. Κι όμως δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Το σκάνδαλο!

Υποτίθεται ότι οι δυο αντίπαλοι είναι του ίδιου μεγέθους. Υποτίθεται. Με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Υποτίθεται. Στο ίδιο πρωτάθλημα. Και τι είδαμε; Τη μια ομάδα να απουσιάζει από το χορτάρι. Να αμύνεται. Να μην είναι ικανή όχι να κάνει αντεπίθεση, αλλά ούτε τη μπάλα να κρατάει, να την αλλάζει.

Μια ομάδα ντροπή η ΑΕΚ. Μια ομάδα μαϊμού. Ίσως από καταβολής ποτέ άλλοτε τόσο χώμα σε παιχνίδι ντέρμπυ. Δεν έχει καμιά σημασία αν κέρδιζε η ΑΕΚ. Αν τελείωνε το μαρτύριο των οπαδών της με την ισοπαλία. Σημασία έχει ότι ο αεκτζής αρρώστησε μέχρι να τελειώσει αυτό το ψυχοβαλτικό ματς. Που τον ταπείνωσε. Τον κόντυνε.

Δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ, άλλη ντροπή του ποδοσφαίρου. Ο παοκτσής πρέπει να είναι υπερήφανος για την ομάδα του. Ακόμα και να έχανε. Ικανοποιημένος, όμως, πέρα για πέρα διότι απόλαυσε την απόλυτη κυριαρχία της ομάδας του εκτός έδρας με αντίπαλο ανταγωνιστή.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ… ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ