ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ, ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

 

Η ίδια η ΠΑΕ Άρης παραδέχθηκε ότι δέκα ποδοσφαιριστές έπαθαν κορονοϊό. Και βρώμισε στην πιάτσα ότι και άργησε να το ανακοινώσει και δεν είναι μόνο δέκα τα κρούσματα. Λέγονται τέτοια πράματα, κι άντε να ξέρει ο άλλος τι είναι αληθινό και τι fake. Έχουν   αρρωστήσει, λέει, στην ΠΑΕ του Καρυπίδη, κι αυτοί που ασπρίζουν τις γραμμές στο γήπεδο, ακόμα κι εκείνοι που δίνουν στους παίκτες να ξεδιψάσουν τα εμφιαλωμένα νερά.

Το θέμα είναι τι γίνεται με τις αναβολές αγώνων στο πρωτάθλημα. Και μέχρι που θα τραβήξει το πράμα, αν πέφτει η μια αναβολή καπάκι μετά την άλλη. Στο φινάλε γιατί να την πληρώνει το πρωτάθλημα, αλλά και οι άλλες ΠΑΕ; Εκτός κι αν αποφασίσουν ότι η ΠΑΕ, η όποια ΠΑΕ, δεν μιλάμε ειδικά για τα αρειανά, δεν έχει ευθύνη αν τους επισκεφτεί ή εκείνοι έχουν... επισκεφτεί το μικροβιάκι.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα επαρχιακών ΠΑΕ, όπως τους έχει τσεκάρει η αντικατασκοπία αντιπάλων ομάδων, οι οποίοι χωρίς προφυλάξεις, κάνουν τρελίτσες με γκομενακια που το παίζουν escort, συνοδοί, δεν τις λένε πόρνες. Δεν είναι μόνο σεξουαλικό το ατόπημα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, έχει… ελπίδες να κάνει αυτογκόλ αρκεί να μπουκάρει σε περίεργο στέκι για ποτό και μπερδευτεί με άγνωστους.

Αναβλήθηκε το ματσάκι Λάρισας- Άρεως. Έχουν και τα προηγούμενα τους τα δυο αφεντικά, Κούγιας και Καρυπίδης, άρα με το παραμικρό στήνεται νέο show. Να μιλήσει ο δικηγόρος για 30 εκατομμύρια εικονικά τιμολόγια του μεγαλομετόχου του Άρεως και για τα ''μεσάτα'' σακάκια του, σαν τα παλιά... ταγέρ, και τα ψαράδικα παντελόνια, τα κομμένα λίγο πιο κάτω από το γόνατο.

Να σοβαρευτούμε. Αφήνουμε τα χυδαία (;) μηνύματα του Καρυπίδη στον Κούγια και ερχόμαστε στο ζητούμενο. Δεν λύνεται το πρόβλημα με την καραντίνα 14 μερών στους ποδοσφαιριστές του Άρεως. Αν δεν σπάσουν αυγά, αν δεν αντιμετωπίσουν το κακό επιρρίπτοντας την ευθύνη, με τις σχετικές ποινές, δηλαδή με τον μηδενισμό των κοροϊνιασμένων ΠΑΕ, το πουλάκι θα πετάξει. Θα μπει νάρκη στο πρωτάθλημα.

Διαβαστε ακομα:

Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ