ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 

Είναι αδύνατον να κτυπήσει την πόρτα του κράτους ο διαπλεκόμενος επιχειρηματίας και να ζητήσει νταηλήκι εκατό εκατομμύρια. Λέμε ένα νούμερο. Όχι εκατό, ούτε μισή πεντάρα δεν βγαίνει από το κρατικό ταμείο, έτσι αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Ας είναι ο αιτών ο βασιλιάς της διαπλοκής. Και να έχει στο τσεπάκι του όλη την κυβέρνηση. Πάλι δεν προχωράει το κόλπο.

Άλλο είναι να πάει ο έτσι και να πει ''Υπάρχει αυτό το πρότζεκτ και συμφέρει την Ελλάδα, τον λαό της και την εθνική οικονομία να ξηγηθείτε την κατοσταρού''. Α, αν είναι έτσι, τότε αλλάζει το πράμα. Κατ’ ευθείαν, όμως, στον Αλαφούζο ούτε ευρώ η κυβέρνηση, εκτός κι αν ο Μητσοτάκης αποφασίσει να κοιμάται με εφιάλτες σ΄ όλη την υπόλοιπη ζωή του. Να μπει σε τραβήγματα με τα ειδικά δικαστήρια και να προσπαθεί να πείσει πως δεν έβγαλε μία για πάρτη του.

Για το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα καθαρίσει η κυβέρνηση. Ο δήμος Αθηναίων στην πραγματικότητα είναι στην απ’ έξω, μόνο για τις υπογραφές χρειάζεται. Η μπίζνα είναι πεντακάθαρη, όχι πονηρή, άλλο ότι το όφελος είναι προσωπικό του Αλαφούζου. Πως, δηλαδή; Να, αν θα πουλήσει την ΠΑΕ, τότε στη μηδενική της αξία προσθέτεις κάποια εκατομμυριάκια.

Ο πιο βρώμικος πρωθυπουργός δεν καταλαβαίνει ούτε το γάλα της μάνας του αν είναι να υπογράψει και ένα γρόσι προς όφελος οποιουδήποτε προσωπικά. Ακόμα και στον ίδιο τον αδελφό του. Οι υπογραφές που πέσανε για τη δουλειά στον Βοτανικό δεν αφορούν το άτομο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στόχος είναι να ανοίξουν οι δουλειές στο Βοτανικό και να προχωρήσουν τα σχέδια για τα πολύ μεγάλα πράγματα που θα φτιαχτούν στο χώρο του προπολεμικού γηπέδου της Λεωφόρου.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΠΟΤΥΧΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ