ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ... ΣΥΜΦΕΡΕΙ

 

Η ήττα από την Πόρτο με 2-0, κακά τα ψέματα, ψιλοχλώμιασε τις ελπίδες του Ολυμπιακού για πρόκριση. Να περάσει δεύτερος στον όμιλο και να βρεθεί, επιτέλους, στους ''16'' του champions league. Πριν ξεκινήσει το ματς στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Σίτυ, να τα βάλουμε κάτω...

.... Φαβορί είναι η αγγλική ομάδα για την πρώτη θέση του ομίλου. Μετά τις δυο αγωνιστικές, όπου η γαλλική Μαρσέιγ έκανε δυο ήττες, αυτή δεν υπολογίζεται ούτε για την τρίτη θέση που οδηγεί στη συνέχεια στο europa league.

Αυτά τα… λογικά προγνωστικά εγώ τα γράφω εκεί που τους αξίζει. Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι σίγουρο. Η χαμένη από χέρι Μαρσέιγ πιθανόν να προκριθεί και να αποκλειστεί το φαβορί, η Σίτυ. Αν μιλάμε ποδοσφαιρικά, όλα είναι μέσα.

Υπάρχει- μια και το ‘φερε η κουβέντα- και κάτι άλλο, που το κρυφοσυζητάνε οι γάβροι. Τι μας συμφέρει; Να προκριθούμε στους ''16'' του champions league, όπου δεν έχουμε τύχη ή να περάσουμε τρίτοι στον όμιλο και να πάμε στους ''32'' του europa league, που είναι στα μέτρα μας. Και θα βλέπουμε την ομάδα με πιθανότητα διάκρισης που δεν είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν.

 Στη φώτο, από το τελευταίο ματς της Σίτυ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Κέρδισε 1-0 το περασμένο Σάββατο εκτός έδρας την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ