ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ…

 

Απόψε παίζει η εθνική. Κρίσιμο, λέει, αγώνα με την Σλοβενία. Κερδίζει η ελληνική ομάδα και περνάει στην πρώτη θέση του ομίλου. Σιγά τα ωά. Ποιος ασχολείται με μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να σε τραβήξει.

Μια ομάδα που έχει δώσει πίκρα, με την προχειρότητα με την οποία τη διαχειρίστηκαν στην ΕΠΟ διοικήσεις… αλλαγής και εξυγίανσης και κάθαρσης. Αυτά τα απατεωνίστικα που τα φοράνε εκείνοι που είναι χειρώτεροι από τους προηγούμενους. Τους καμένους με τη διαφθορά, το παρασκήνιο.

Ποια εθνική ομάδα! Σιγά που θα ακουμπήσουμε ελπίδες για το μέλλον επειδή στο Nations League κέρδισαν προχθές την... Μολβαδία και σήμερα στις 21.45 θα πάρουν και την Σλοβενία. Κακά τα ψέματα. Η εθνική είναι πολύ πίσω και για να συγκριθεί, έστω και από μακριά με την ομάδα του 2004. Θα χρειαστεί να διακριθεί σε ευρώ ή μουντιάλ.

Ύστερα ο προπονητής δεν εμπνέει. Δεν του έχεις εμπιστοσύνη του Ολλάνδού Τζων Χίμστ. Περίεργα κινείται. Επιλογές με ερωτηματικά και χωρίς απαντήσεις. Ανέλαβε διαλυμένο μαγαζί, είναι εντελώς ανεξέλεγκτος και δεν ξέρεις ποιο είναι το πλάνο του. Η πρώτη θέση στον όμιλο δεν λέει τίποτα.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ''ΓΑΒΡΟΥΣ'' ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ