ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ

 

Συμβαίνουν στα αποδυτήρια. Αν πράγματι έγιναν αυτά που διέψευσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Λες κι έχει καμιά σημασία η διάψευση, ακόμα κι αν εκφράζει πραγματικότητα. Περισσότερο γίνεται πιστευτό το παραμύθι φούρναρης… αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ποιος, όμως, που ξέρει και καταλαβαίνει τι είναι το ποδόσφαιρο, θα σταθεί στο αν ήταν φανταστικά ή όχι τα όποια στο αποδυτήριο του Παναθηναϊκού το ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είπαμε. Αυτά συμβαίνουν. Άλλο είναι εκείνο που αξίζει κανείς να σταθεί.

Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν γεμίζουν το μάτι στον Μπολόνι. Καλώς ή κακώς, αυτό είναι. Κι αυτό είναι το ανησυχητικό για τον Παναθηναϊκό. Τι να περιμένεις από μια ομάδα όταν ο νέος τεχνικός στον πάγκο βγάζει ενδεκάδα πριν το ματς ή πάγκο και είναι υποχρεωμένος να… υπολογίσει και παίκτες τους οποίους δεν θα έπαιρνε στον Παναθηναϊκό αν ήταν από την περασμένη σαιζόν.

Με παγκίτες στην προηγούμενη ομάδα τους δεν μπορεί να έχει κανείς απαιτήσεις από τον Μπολόνι, και τον κάθε προπονητή, να παίξει ρόλο ανταγωνιστικό ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα