ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο… ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ!

 

Μαϊμού κυριαρχία στο Καραϊσκάκη από την Μάντσεστερ Σίτυ, η οποία όμως έπαιζε μόνη της. Χωρίς αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός πριν ακόμα βγει στο χορτάρι είχε ήδη… αποσυρθεί του αγώνα. Δεν συμμετείχε, απλά… παρακολουθούσε τους παίκτες της αγγλικής ομάδας να επιβεβαιώνουν τις αδυναμίες τους. Και να δίνουν απαντήσεις γιατί θα χάσουν το τραίνο στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν αντέχει κριτικής. Δεν κριτικάρεται. Πώς να σχολιάσει κανείς μια ομάδα η οποία ήταν απούσα στο γήπεδο. Μηδέν απαιτήσεις, μηδέν απολογισμός προσπαθειών. Κρίνεται μόνο η Σίτυ, διότι μόνο αυτή προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο.

Φανέρωσε αδυναμίες αμυντικά η Σίτυ ενώ δεν είχε αντίπαλο. Και ανικανότητα επιθετικά, με το άλλοθι ότι ο Ολυμπιακός είχε στηθεί όλος στην άμυνα. Στο ποδόσφαιρο πληρώνει μόνο αν η μπάλα πάει στο πλεκτό.

Το άλλο το απίθανο. Και αδιανόητο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα (φώτο) παρ’ ό,τι ήταν μπροστά μόνο μ’ ένα γκολ διαφορά, το 1-0, που είναι και το τελικό σκορ, άφησε εκτεθειμένη την ομάδα του. Τέτοια γκέλα δεν την κάνει ούτε προπονητής ερασιτεχνικής ομάδας που παίζει τοπικό πρωτάθλημα πρωϊνά Κυριακής.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, με το μπέρδεμα που ήδη κάνει ο Καταλανός προπονητής στην ενδεκάδα της Σίτυ, αυτή κινδύνευσε να ισοφαριστεί από τον ανύπαρκτο Ολυμπιακό.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ… ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;