ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

 
Δεν το είδαν καλά με τα μάτια τους το 2-1 στη Θεσσαλονίκη του Ολυμπιακού από τον Άρη. Ότι δεν ήταν στα ίσα παιγμένο. Ότι οι γηπεδούχοι το αντιμετώπισαν σχεδόν ''φιλικά''. Ότι δεν έγινε η σφαγή, η άγρια κόντρα ανάμεσα στους δυο πρωτοπόρους, τον Άρη και τον Ολυμπιακό. 
Ποιοι είναι αυτοί που πέρασαν σε ακτινογραφία το παιχνίδι. Ποιοι είναι αυτοί που επεσήμαναν λάθη χοντρά από πλευράς Άρεως με συνέπεια να... διευκολυνθεί το ''2'' του πρωταθλητή; Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Αυτοί που θα ήθελαν να ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Και για να μη λέμε ονόματα, αποκλείονται να... υποψιάζονται εκείνοι που ποτέ δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα.
Οι θεωρίες συνωμοσίας, στην πραγματικότητα η παλαβομάρα της υποψίας, μολύνει το πρωτάθλημα από τη δεκαετία του '60. Οι φαντασιώσεις για τα ούφο και οι παρεμβάσεις σατανιστών έχουν γίνει ψωμοτύρι από άτομα βαρεμένα, Για να μη ξεφεύγουμε, από το γήπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μόνο νοσηρότητα και διαστροφή είναι οι υποψίες. Αντίθετα, οι ίδιες οι ΠΑΕ με την παρασκηνιακή τους εγκληματικότητα έχουν δώσει δικαιώματα στον αντίπαλο φανατικό οπαδό. Και να... μυρίζεται στήσιμο σε αγώνα, και να αποδέχεται τον όποιον άσχετο ψίθυρο. 
Το ότι ο μεγαλομέτοχος του Άρεως Καρυπίδης (φώτο), έχει μια άλφα σχέση με τον Μαρινάκη, δεν λέει τίποτα. Και το ότι ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ προέκυψε τούτο και το άλλο μεταγραφικό νιτερέσο. Δεν είναι φρόνιμο να βγαίνουν συμπεράσματα από νταραβέρια που τα επιβάλλουν τα συμφέροντα δυο ΠΑΕ. Επιτέλους. Το να βάλει κανείς το χέρι του, για να επηρεάσει το αποτέλεσμα παιχνιδιού, μάλιστα του πιο σημαντικού της αγωνιστικής, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση, μόνο εύκολο δεν είναι. Και πάρα πολύ επικίνδυνο γι' αυτόν που θα το επιχειρήσει. 
Αυτή είναι η κουβέντα που την ξέρουν οι παλιοσειρές των ΠΑΕ, αλλά από την άλλη τους βολεύει να κάνουν παιχνίδι με την... υποψιολογία.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ