Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ… ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ

 

Μια ακόμα ήττα της ΑΕΚ στην Αθήνα σε ματς ευρωπαϊκό. Επόμενο και αναμενόμενο. Επειδή στο γήπεδο συνήθως μιλάει η διαφορά ανάμεσα στους δυο αντιπάλους. Άσε τον σπήκερ να λέει τα δικά του, ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Στο φινάλε, τον ρωτάς αν έχει περιθώρια ο επαγγελματίας να πει αυτά που βλέπει; Αν του το επιτρέπουν. Κι αν αυτοί που τον ακούνε γουστάρουν την ωμή αλήθεια.

Χάνει 2-0 η ΑΕΚ πριν συμπληρωθεί δεκάλεπτο και ο δυστυχής λέει πως υπάρχει χρόνος, είμαστε ακόμα στην αρχή. Αν υπάρχει χρόνος, που βέβαια υπάρχει, αυτό είναι σε βάρος της ΑΕΚ. Της κατώτερης αγωνιστικά ομάδας. Στη συνέχεια λογικά κι όχι… δημοσιογραφικά η Μπράγκα είναι εκείνη που έχει πιθανότητες να διευρύνει το σκορ. Όχι να ισοφαρίσει η ΑΕΚ που έχει μια διαφορά κατωτερότητας.

Ποια είναι η διαφορά των δυο ομάδων; Η πορτουγκέζικη έφτανε εύκολα και πολύ δημιουργικά στο γκολ. Η ΑΕΚ περίμενε στο μισό γήπεδο να κλέψει τη μπάλα, αν τη χάσει ο αντίπαλος, για να ξεκινήσει επίθεση, αλλά ήταν δύσκολο να φτάσει σε θέση βολής.

Ο Ολιβέιρα (φώτο) για ποιο λόγο έχει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι ένα βαθυστόχαστο ερώτημα. Δεν είναι κομψό να μιλήσει κανείς για βλακεία, σίγουρα δεν είναι έξυπνος. Πέρα από την όποια… αξία του, είναι ολοφάνερο πως του λείπει η αίσθηση του στράικερ. Ότι αν προκύψει η καλή φάση, είναι η στιγμή του. Πως γι’ αυτό το λόγο κυκλοφορεί στο χορτάρι

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE, ΜΑΝΤΗΛΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑ