Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΒΟΛΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

 

Χάρις τον ΠΑΟΚ η Ομόνοια κατάφερε να φτάσει με σκορ 2-1 στην πρώτη της νίκη στο europa league (φώτο). Ποτέ στο παρελθόν η ΠΑΕ της Κύπρου δεν είχε καταφέρει νίκη στην διοργάνωση. Ας ευχηθούμε τα καλύτερα στο μέλλον. Να κερδίσει μια φορά και μια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, κάποια εκτός Ελλάδος, για να έχει μεγαλύτερη αξία μια τέτοια επιτυχία.

Ο ΠΑΟΚ. Η βαθμολογία του ομίλου τα λέει όλα. Έμεινε στους 5 βαθμούς και αποκλείστηκε πανηγυρικά. Προχωρούν η ισπανική Γρανάδα με 10 και η ολλανδική Αϊντχόβεν με 9 βαθμούς. Η κατάσταση δεν ανατρέπεται την τελευταία αγωνιστική, ενώ δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε περισσότερο δυσάρεστη για τον ΠΑΟΚ.

Την άλλη Πέμπτη κλείνει για τον ΠΑΟΚ ο νέος κύκλος αποτυχίας στην Ευρώπη. Θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα την Γρανάδα.

Τι λέγαμε χθες; Κάτι για σεντόνια που ονειρεύεται η κάθε ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και, τελικά, αυτό που χρειάζεται είναι μαντήλια για να κλάψει. Ατυχία, διαιτησία, αδικία η γνωστή τριπλέτα κάθε ελληνικής ομάδας στην απολογία της μετά την αποτυχία στην Ευρώπη. Να προκριθούμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ό,τι αρπάξουμε. Ό,τι κονομήσουμε. Αυτό είναι το ζητούμενο. Όχι να μπούμε συγκροτημένα και οργανωμένα και να απαιτήσουμε αυτά που μας αξίζουν.

Σχεδόν ιδεώδης ήταν ο όμιλος στον οποίο βρέθηκε ο ΠΑΟΚ. Γιατί όχι να μην πάρει και την πρώτη θέση. Και, τελικά, καταλαμβάνει την τρίτη και ο λόγος δεν είναι γιατί μειονεκτεί αγωνιστικά. Η αδυναμία του ΠΑΟΚ δεν είναι στο ρόστερ του, αλλά στην βαλκανική του ακόμα ταυτότητα.

 Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE, ΜΑΝΤΗΛΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑ