Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

Γίνονται αυτά τα ντροπής πράγματα; Γίνονται όταν είσαι μικρός. Λίγος. Φουκαράς. Όταν δεν θέλεις να αλλάξεις επίπεδο. Να μεγαλώσεις. Να ωριμάσεις. Τι λέμε;

Μια ακόμα ήττα, και στο Καραϊσκάκη, χθες το βράδυ από την Πόρτο, η πιο καθαρή και μειωτική για τον Ολυμπιακό της Ευρώπης και ουδείς λόγος για το γεγονός. Απεναντίας, όχι μόνο το πρωτόσελιδο που εκφράζει την ΠΑΕ Μαρινάκη, αλλά όλα τα αθλητικά ταμπλόυντ ευχαρίστησαν την… Μάντσεστερ Σίτυ, για τη νίκη της επί της Μαρσέιγ.

Έχασε, λοιπόν, με 2-0 ο Ολυμπιακός, απέτυχε στο champions league, αλλά… προκρίθηκε με 5 ήττες σε έξι παιχνίδια στο europa league. Με τέρματα 2-10 ως η πιο κακή τρίτη ομάδα του ομίλου στη διοργάνωση. Άρα; Ξεχνάμε τη γκέλα, πανηγυρίζουμε την… πρόκριση που δεν είναι δικό μας αποτέλεσμα, και… ακομπλεξάριστοι ευχαριστούμε μια τρίτη ομάδα. Και επειδή ξέρουμε τι σημαίνει μαγκιά, δίνουμε τα εύσημα στον… μάγκα προπονητή της τρίτης ομάδας.

Αυτή η αντίδραση δεν χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό. Αυτή η συμπεριφορά είναι ελληνική. Έτσι σκέπτεται ο τυχαίος, αυτός που δεν έχει εμπιστοσύνη στον ίδιον τον εαυτό του και μια ζωή τα περιμένει από τους άλλους. Το κράτος, τον ξένο, τον Θεό. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να προβληματιστεί, να βελτιωθεί.  

 Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ