ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΛΙΑΘ, ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΥΙΔ

 

Μάρτιος του 2017 έγινε το απίθανο. Η ανατροπή του αιώνα. Η Μπαρτσελωνα χάνει στο Παρίσι από την Παρί Σαιν Ζερμαίν με 4-0 και στη ρεβάνς προκρίνεται με νίκη 6-0!!! Άλλο ότι η αρμάδα της Καταλονίας χρειάστηκε τη βοήθεια του διαιτητή.

Απλά, για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Νεϋμάρ έβαλε τα δυο από τα έξι γκολ στην Παρί στην οποία μετά μετακινήθηκε. Στη φώτο, οι παίκτες της Μπάρτσα πανηγυρίζουν το αλησμόνητο 6-0 και το χειρουργείο στην Παρί, συμφερόντων του Κατάρ.

Με την ευκαιρία της κλήρωσης χθες των αντιπάλων στην φάση των ''16'' του champions league, μια παρατήρηση που βγάζει μάτια, αλλά και δεν προκαλεί την έκπληξη: Τα 14 κλαμπ προέρχονται από 4 χώρες. Γερμανία  και  Ισπανία από 4 ομάδες, Αγγλία και Ιταλία από 3. Οι άλλες δυο είναι η Παρί και η Πόρτο.

Αυτή είναι η κατάσταση και δεν ενοχλεί. Επειδή για να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο το πρότζεκτ η διοργάνωση από το ξεκίνημα της έχει ανοικτή την πόρτα στα βαρειά χαρτιά, στα μπλου τσιπς του ευρωπαϊκού χρηματιστηρίου. Το παραμύθι να… εκπροσωπούνται όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες πήγε περίπατο και στον αγύριστο.

Διαβαστε ακομα:

Η ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ