ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 1-1 ΚΑΙ ΤΟΥ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

 

Ένα γκολ του Ολυμπιακού από το VAR στο βήτα ημίχρονο και μια χαμένη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 90 της ΑΕΚ, που είχε ισοφαρίσει 1-1 δέκα λεπτά προηγουμένως, ήταν χθες όλο το ντέρμπυ, στο ΟΑΚΑ. Ευχαριστημένοι, σχεδόν πανευτυχείς απεχώρησαν από ένα ματς γλαρόσουπα οι δυο αντίπαλοι με τις βαρειές φανέλες.

Η μεν ΑΕΚ που χρειαζόταν τη νίκη για να σβήσει τις κακές εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει, δεν κατάφερε να κερδίσει έναν κακό, σχεδόν προβληματικό Ολυμπιακό. Κάποιες στιγμές ο πρωταθλητής και φαβορί, το μοναδικό φαβορί, να το ξανασηκώσει, έμοιαζε να κλωτσάει στο γάμο του Καραγκιόζη, αν δεχθούμε ότι το λαμόγιο στο θέατρο των σκιών τέλεσε γάμο θρησκευτικό.

Καλύτερη η ΑΕΚ στο βήτα ημιχρόνιο, διότι της το επέτρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος σκόραρε στο διάστημα που υποτίθεται ότι ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο του αγώνα. ΗΑΕΚ, όμως, δεν αντέδρασε στο 0-1, δηλαδή δεν πίεσε, δεν έφτιαξε ευκαιρίες. Η ισοφάριση προήλθε με κεφαλιά σε στημένη φάση, κόρνερ που πιάστηκε στον ύπνο η άμυνα του Ολυμπιακού.

Τελικά. Ευχαριστημένη η ΑΕΚ που κατάφερε να μη χάσει, ευχαριστημένος και ο Ολυμπιακός που πήρε την ισοπαλία, παρά τα χάλια του.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ, Ο ΠΑΟΚ Η Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;