ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

 

Να ξέρουμε τι λέμε. Ο Παναθηναϊκός δεν κάνει πρωταθλητισμό. Δεν είναι σε θέση ακόμα να μπει στο κυνήγι της πρωτιάς. Άλλο είναι το ζητούμενο για την νέα ενδεκάδα της ομάδας που υποχρεώθηκε να αλλάξει και προπονητή. Να ξανασυναντήσει τον… Παναθηναϊκό. Να ξαναγίνει αυτός που ήταν. Και χθες στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, πέρα από την όποια αγωνιστική του πληρότητα, απέδειξε πως δεν έχει λησμονήσει το μέταλλο της προϊστορίας του.

Έχασε, τελικά, με 2-1 από τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός αλλά στην Τούμπα στάθηκε ισάξιος. Απαιτητικός. Και ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Δικαιούται χωρίς αμφιβολία τη νίκη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα σημείωνε μια κολλητή αποτυχία έστω κι αν έφερνε ισοπαλία. Με τη νίκη του ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερά στο κλαμπ των ομάδων κορυφής, όπου έχει προστεθεί εκτός της ΑΕΚ και ο Άρης. Και οι τρεις βλέπουν την πλάτη του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός 32, Άρης 29, ΠΑΟΚ 27 και ΑΕΚ στους 26 αν κερδίσει σήμερα τον Βόλο. Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί πέμπτος με 18, ανήκει σ’ άλλο γκρουπ ομάδων. Επαναλαμβάνουμε ότι το ζήτημα με τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν χαρακτηρίζεται… κομπλεξικός. Αναζητά βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και δεν είναι ευχαριστημένος γιατί π.χ. κέρδισε την ΑΕΚ ή έδειξε ανταγωνιστικός με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και έχασε απ΄αυτούς εκτός έδρας με ένα γκολ διαφορά.
Περίεργο να κάνει... πειραματισμούς σε ντέρμπυ ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι (φώτο).
Διαβαστε ακομα: