ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ

 
Συνέβη στον ΠΑΟΚ, σε ΠΑΕ η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Συνέβη και στον Παναθηναϊκό, μεγάλο όνομα, από τα μεγαλύτερα στο ντόπιο ποδόσφαιρο. Ε, ήρθε η ώρα να προκύψει το συμβάν και στην ΑΕΚ, ομάδα κορυφής και με βλέψεις στην κατάκτηση του τίτλου.
Συμβαίνει στις ομάδες καφενεία. Σε ΠΑΕ οι οποίες ναι μεν είναι ανώνυμες εταιρείες και υποτίθεται διοικούνται από επιχειρηματίες. Να, όμως, που συμβαίνει και στα καλύτερα μαγαζιά της πιάτσας. Να ξεκινάνε τη σαιζόν μ΄άλλον προπονητή και μετά από ένα- δυο μήνες μόνο να συνεχίζουν μ' άλλον στον πάγκο.
Έφυγε ο Φερέιρα από τον ΠΑΟΚ, πριν τον σουτάρουν. Ήταν να απολυθεί την περασμένη σαιζόν, ο Πορτογάλος δεν άντεχε την ανασφάλεια, έψαξε μια πιο βολική επιλογή, και την έκανε. Παύθηκε ο Ισπανός Πογιάτος, αρκετά... πρόωρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήδη προσέλαβε αντικαταστάτη. 
Στην περιπέτεια βρέθηκε αρκετές φορές και ο Ολυμπιακός στη δεκαετία Μαρινάκη. Προσέλαβε προπονητές, και ξένους, που δεν έμειναν στον πάγκο περισσότερο από δυο και τρεις μήνες. Όχι μόνον έναν και δυο. Στη φώτο, δυο προπονητές που πέρασαν από τον Ολυμπιακό, επί προεδρίας Μαρινάκη, οι Ισπανοί Βίκτωρ Σάντσεθ και Μίτσελ. 
Συμπέρασμα. Καθεστώς η αστοχία στην επιλογή προπονητή, ακόμα και από τις μεγάλες ομάδες. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΔΕΝ… ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ