ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

 

Ο Ιταλός Μάσιμο Καρέρα έγινε κανονικός προπονητής μόλις πριν 3 χρόνια. Γεννήθηκε το 1964, τερμάτισε την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής το 2008 και για πρώτη φορά έγινε πρώτος προπονητής σε ομάδα στην Σπάρτακ Μόσχας, στην οποία είχε προσληφθεί ως βοηθός το 2016.

Τι λέμε, με την ευκαιρία της απόλυσης του Καρέρα από την ΠΑΕ ΑΕΚ; Λέμε ότι δεν αγνοείται ποτέ το βιογραφικό του επαγγελματία. Αυτού που ίσως εκτιμηθεί ως υποψήφιος να δουλέψει για πάρτη μας. Στη φώτο ο Καρέρα όταν ήταν βοηθός του Αντόνιο Κόντε στην Γιουβέντους το 2012-14.

Ο Καρέρα δείχνει ανθρωπάκος, αν τον ζυγίσει κάποιος μόνο φατσικά. Στην Σπάρτακ απόλύθηκε ο κανονικός προπονητής, ανέλαβε προσωρινά ο βοηθός, ο Καρέρα και πέτυχε  μέχρι να αντικατασταθεί ως... αποτυχών. Πέτυχε διότι η ομάδα πήρε πρωτάθλημα μετά από 17 χρόνια. Και απέτυχε διότι στην πορεία η Σπάρτακ δεν βλεπόταν.
 

Στην ΑΕΚ ο Καρέρα ήλθε τον Δεκέμβριο του 2019 και μ’ αυτόν στον πάγκο, έναν χρόνο συμπληρωμένο,  η ομάδα έκανε ΜΟΝΟ 27 νίκες σε 50 αγώνες. Οι αριθμοί μαρτυρούν αποτυχία. Ομάδα πρώτης γραμμής να κάνει 11 ήττες και να δίνει 12 ισοπαλίες είναι απολογισμός θλιβερός.

Η αποτυχία της ΑΕΚ με προπονητή τον Καρέρα οφείλεται  αποκλειστικά στον ίδιον; Άλλο αυτό! Πως άλλλο;

Διαβαστε ακομα:


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ… ΟΛΟΙ