ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ

 
Δεν κέρδισε στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ, έχασε η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και οι μυαλοπωλητές της πιάτσας συμφώνησαν στο αποκαλυπτικό εύρημα. Το οποίο, παρακαλώ, ποιο είναι; Ότι ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Ολυμπιακός αύξησε τη διαφορά του στη βαθμολογία από τους… διώκτες του. Οι οποίοι διώκτες του είναι ο πρωταθλητής του 2019 ΠΑΟΚ και η πρωταθλήτρια του 2018 ΑΕΚ. Μπίγκο!
Τζίφος είναι το μπίγκο! Δεν έχει… διώκτες ο Ολυμπιακός. Βεβαίως ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν αμολυθεί στο κυνήγι αλλά δεν κυνηγάνε κανέναν Ολυμπιακό. Να ξέρουμε τι λέμε. Ο μεν ΠΑΟΚ κυνηγάει τον εαυτό του, το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ. Κι αυτή προσπαθεί, παλεύει να ανταγωνιστεί την… ΑΕΚ.

Αυτό είναι το ζητούμενο για τους… διώκτες του Ολυμπιακού. Η ΑΕΚ να ξαναγίνει η ομάδα η ικανή να κάνει αληθινό πρωταθλητισμό. Όσο για τον ΠΑΟΚ με ποια λογική να… προλάβει στη βαθμολογία τον Ολυμπιακό, όταν υστερεί σε σύγκριση με την ομάδα που σήκωσε την κούπα;

Υπ’ όψιν ότι αυτή τη σαιζόν ο Ολυμπιακός της Ελλάδος, όχι ο Ολυμπιακός της Ευρώπης, δεν είναι τόσο καλός όσο την περίοδο 2019-20. Τι σημαίνει αυτό; Πως κρίνουμε τον Ολυμπιακό του 2021 με τον Ολυμπιακό του 2020. Αν τον βάλουμε στη ζυγαριά με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ θα τον βρούμε υπέρβαρο.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ ΜΙΛΗΣΕ Η ΜΑΝΤΑΜ… ΔΙΑΦΟΡΑ