ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ… ΦΥΓΕΙ

 

Έχασε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και επιτόπου προέκυψε η μεγάλη κουβέντα του μεγαλομετόχου. ''Να φύγει όποιος ποδοσφαιριστής θέλει ή όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας, της οποίας είναι υψηλοί οι στόχοι'' κλπ κλπ. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που αντιδρά έτσι… κουφά. Όσο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα λειτουργεί ερασιτεχνικά, όλο τέτοια… κουφά θα λέγονται από τους επιχειρηματίες των ΠΑΕ.

Οι ποδοσφαιριστές σ’ όλες τις ΠΑΕ, και στον ΠΑΟΚ, επελέγησαν από τους εργοδότες τους. Ούτε ένας νταηλήκι δεν υπέγραψε συμβόλαιο. Επειδή αυτός το αποφάσισε. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι πως ούτε ένας ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να φύγει. Ούτε ένας θεωρεί πως δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα της ομάδας.

Αν κάποιος σκέπτεται να συνεχίσει σ’ άλλη ομάδα, αυτό δεν σημαίνει πως θέλει να φύγει πριν λήξει το συμβόλαιο του. Ή επειδή αντελήφθη πως δεν μετράει στον ΠΑΟΚ.

Η κουβέντα του Σαββίδη δεν στέκει. Και επικοινωνιακά είναι άδεια αν πράγματι έγινε για τον κόσμο των οπαδών. Η ΠΑΕ είναι εκείνη που αποφασίζει ποιον παίκτη θα πάρει, ποιον θα σουτάρει. Η ΠΑΕ εκτιμά το συμφέρον της, δεν περιμένει από τον παίκτη να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φύγει.

Διαβαστε ακομα:

Η ΧΕΡΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ