ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!

 

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στις 7.30. Μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική βραδιά στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Και ας το πούμε από την αρχή και απότομα: Μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν διαθέτει η αναμέτρηση. Για όποιον γνωρίζει και ελάχιστα από… Ιστορία ένα ματς των δυο συγκεκριμένων αντιπάλων δεν χρειάζεται το κυνήγι στη βαθμολογία για να προκαλέσει την προσοχή και των τρίτων.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Το μοναδικό. Στην κούρσα του πρωταθλήματος δεν έχει ανταγωνιστή. Κι αυτό δεν αλλάζει αν δεν κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Αν χάσει. Αν κάνει την πρώτη του ήττα. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ στην πραγματικότητα τα δίνει όλα να πάρει τη δεύτερη θέση. Και κυρίως να συνεχίσει με στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις με αξιόπιστη αγωνιστική εικόνα.

Ντέρμπυ, λοιπόν, για το γόητρο και για τους δυο. Για τον Ολυμπιακό που δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι της σαιζόν. Για τον ΠΑΟΚ, που ζητάει τη νίκη από τον πρωταθλητή του 2020 και όπως όλα δείχνουν και του 2021, με στόχο να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στον εαυτό του.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΡΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ…ΖΙΖΑΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ