ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ

 

Δεν το συζητάμε ότι τα πράγματα είναι καλύτερα στο πρωτάθλημα με ξένο αρχιδιαιτητή. Τι θα πει αυτό; Θα πει ότι τα κοράκια συνεχίζουν τα χειρουργεία, αλλά οι αντιδράσεις είναι σε χαμηλούς τόνους. Σίγουρα με Έλληνα αφεντικό στη διαιτησία οι καταγγελίες θα έβαζαν φωτιά στο Κορδελιό.

Κατ’ αρχήν δεν μας τιμάει να κάνουμε δουλειά με ξένο σερίφη στις μαυροφόρες. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι πως είχε αποτύχει ο προηγούμενος αρχιδιαιτητής, ο Πορτογάλος Μέλο Περέιρα. Πιο σωστά κατηγορήθηκε φόρα παρτίδα πως επηρεαζόταν από συγκεκριμένη ΠΑΕ. Ο νυν κάνει την πλάκα του. Στα ίσα. Τους δουλεύει όλους, ίσως να το αξίζουν.

Ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ (φώτο), λοιπόν, έχει βάλει μπροστά μια πατέντα και καθαρίζει για πάρτη των διαιτητών που ο ίδιος ορίζει στους αγώνες. ''Σωστά δόθηκε το πέναλτυ σε βάρος του Ξυλοκόποβιτς'', ''Καλώς δεν μέτρησε το γκολ του Πέογλου'', ''Έπρεπε να δοθεί η κίτρινη κάρτα στον Κιτρινόπουλο''.

Κάτι τέτοια σαλιαρίζει ο 46χρονος Μάρκος μετά από κάθε αγωνιστική και όποιος τον παίρνει σοβαρά κινδυνεύει να χάσει τα μαλλιά του. Ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα, διότι δυο φορές έκανε εμφύτευση στο κεφάλι και ετοιμάζεται για τρίτη φορά. Μάλλον ξεφύγαμε από το θέμα.

Διαβαστε ακομα:

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΚΑΝΕ... ΑΠΟΧΗ