ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΟΡΥΦΗ

 

Φύσηξε ο αέρας και πήρε μαζί του τον Άρη. Ο αέρας τον σήκωσε υψηλά και τον έστειλε μέχρι τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είναι ομάδα για την κορυφή ο Άρης; Να ανταγωνιστεί αν όχι καλύτερες ομάδες, όμως σίγουρα πιο βαρειές φανέλες; Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στον Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με την προβληματική ΑΕΚ.

Να, όμως, που ο Άρης συνελήφθη να είναι ακόμα πιο προβληματικός από τον αντίπαλο και δικαιολογημένα να υποστεί ήττα στην έδρα του. Και το τελευταίο που αξίζει να πει κανείς είναι πως πρόκειται για αποτέλεσμα τυχαίο και συμπτωματικό το 0-1 της ΑΕΚ.

Ήταν κρίσιμο το ματς για τον Άρη. Έκρινε την πορεία του στο πρωτάθλημα. Δικαίωνε τις μέχρι σήμερα αγωνιστικές του επιτυχίες. Αν κέρδιζε, βέβαια. Πως, όμως, να κερδίσει όταν ήταν ολοφάνερο ανίκανος να διατηρηθεί τόσο υψηλά στη βαθμολογία όπου σκαρφάλωσε διότι τον είχαν… παρασύρει οι ευνοϊκοί άνεμοι.

Το ‘χουμε ξαναδεί το έργο στο παρελθόν. Ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, ο Εθνικός, κάποια στιγμή να ξεπετάγονται μπροστά, αλλά στη συνέχεια να δείχνουν ζαλισμένοι στο ρετιρέ της βαθμολογίας και σύντομα να… επανέρχονται στα γνωστά λημέρια με γκέλες περίεργες και… απρόβλεπτες κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους..

Ο Άρης δεν είναι Ολυμπιακός. Δεν έφτασε στο σημείο να τον ανταγωνιστεί. Οι αρειανοί οπαδοί ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να ελπίζουν και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Άρης, όμως, είναι Άρης, έχει χιλιόμετρα ακόμα για να φτάσει να γίνει Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ, ακόμα και στο επίπεδο που ανέβηκε πλέον ο ΠΑΟΚ.

Αλήθεια, μετά τη νίκη της ΑΕΚ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, το ερώτημα είναι αν ο Άρης θα καταφέρει να μην τον καβαλήσει στη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ. Υπ’ όψιν ότι μέχρι το τέλος της σαιζόν ο Άρης θα παίξει τρεις φορές με τον Ολυμπιακό, με τον ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ. Μη ξεχνάμε πως υπάρχουν και τα play-off..

 Διαβαστε ακοιμα: