Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ… ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

 

Ο Λιβάγια αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ να υπογράψουν νέο συμβόλαιο. Γιατί; Δεν θέλει ερώτημα. Επειδή έχει ή περιμένει καλύτερη πρόταση. Με περισσότερα φράγκα από άλλη ποδοσφαιρική εταιρεία.

Η απάτη. Ποια είναι η απάτη; Το θέατρο. Ποιο είναι το θέατρο; Κάνει μεταγραφή ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο νέο εργοδότη και τον βγάζουν φωτογραφία με τη φανέλα της ομάδας. Απάτη, θέατρο και φτηνό καραγκιοζιλήκι. Που, βέβαια, δεν μειώνει τόσο την ΠΑΕ και τον νεοφερμένο ποδοσφαιριστή, αλλά κυρίως ξεφτυλίζει τον οπαδό της ομάδας. Επειδή του περνάει το μήνυμα, και ο οπαδός το χάβει, ότι ο παίκτης ήρθε από την… αγάπη του στην ομαδάρα μας. Γιατί πραγματοποιήθηκε το όνειρο του να φορέσει τη φανέλα με το σήμα της ομαδάρας μας.

Κανονικά ο παίκτης πρέπει να φωτογραφίζεται με μια επιταγή στο χέρι. Και δεν είναι ντροπή αυτό. Απεναντίας είναι υποκρισία στήνεται μπροστά στην κάμερα με ψεύτικο χαμόγελο με τη νέα αγαπημένη, μια άλλη φανέλα.

Το άλλο. Γίνεται η μεταγραφή και η ΠΑΕ το παίζει ορφανοτροφείο: Καλοσωρίζουμε τον Τσουστσούνοβιτς ή Πέογλου στην... οικογένεια της ομάδας.
 
Στη φώτο, ο 27χρονος Κροάτης Μάρκο Λιβάγια με την κατά 14 χρόνια μεγαλύτερη και συμπατριώτισσα σύζυγο του, πρώην μοντέλα.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ;