ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ

 

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ήταν πολυτέλεια σ’ άλλες ΠΑΕ του πρωταθλήματος. Παίκτες στο πάγκο τους έχουν θέση με κλειστά τα μάτια στην ενδεκάδα άλλων ομάδων. Πέρα απ’ αυτό, λόγω οικονομικής αυτάρκειας οι δυο συγκεκριμένες ΠΑΕ αποκτούν αυτούς που λίγο πολύ επιθυμούν. Κανένα πρόβλημα. Να, γιατί είναι… ηχηρή η μεταγραφική κινητικότητα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Έλα, όμως, που δεν λείπουν τα παράπονα από την εξέδρα αλλά και από δημοσιογράφους, παοκτσήδες και ολυμπιακάκηδες. Θέλουμε έναν σέντερ μπακ. Μας λείπει ο χαφ γι’ αυτό κι εκείνο το ρόλο. Αναγκαίος όσο ποτέ ο ακραίος κυνηγός. Αν πράγματι σκοπεύουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή πάση θυσία να αντικατασταθεί  ο τάδε και ο δείνα της βασικής ομάδας.

Έλεος, ρε, παιδιά. Βοήθεια, ρε, παιδιά. Θα μας τρελάνατε μ’ αυτά που γράφετε, και λέτε. Μη ξεχνάτε ότι κυκλοφορείτε και οπλοφορείτε σε πρωτάθλημα ανυπόληπτο, αγωνιστικά και οικονομικά και κοινωνικά. Με ομάδες που όταν βγαίνουν στην Ευρώπη τρώνε ξύλο.

Μη λέμε πολλά. Παράλογο, σχεδόν παρανοϊκό, να πλουτιστεί κι άλλο η αρμάδα ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Στο φινάλε, με τέτοια οπαδικά μυαλά, όσοι επιπλέον παικταράδες αποκτηθούν, πάντα θα υπάρχουν… κενά στις δυο ομάδες που -  δεν λέω - έχουν βλέψεις για την πρωτιά, έστω τη δευτεριά στα κύπελλα Ευρώπης.

Διαβαστε ακομα:

ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ