ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ... ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑΦΙΝΙΑ

 

Όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι, δεν περιορίστηκε στην κλισέ και παραμύθι φούρναρης ατάκα, ότι ήρθε για να πάρει τίτλους. Φοβερό, ε; Κανένας από τους παίκτες, ούτε ένας του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, δεν έρχονται στην Ελλάδα για να πάρουν το… κύπελλο. Ή να μην πάρουν κούπα. Όλοι, μα όλοι θέλουν πρωτάθλημα.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος, λοιπόν, είχε υποσχεθεί πώς να σημαδέψει τατουάζ αναμνηστικό του πρωταθλήματος που θα κατακτήσει με τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει διότι ναι μεν η ομάδα το ξαναπαίρνει άνευ αντιπάλου, αλλά ο μίστερ… μπούτια Ραφίνια είναι ήδη παρελθόν.

Αυτό με τον Ραφίνια δεν υπάρχει σήμερα. Σε καμιά ομάδα. Σε κανένα γήπεδο. Να παίζε ο λεβέντης με τόσο κοντό σορτ που… λάμπουν οι μηροί του, ιδιαίτερα η οπίσθια όψη τους. Τον παλιό καλό καιρό, πριν ακόμα γίνει ο επαγγελματισμός οι πάικτες έβγαιναν στο χορτάρι με κοντό και εφαρμοστό αθλητικό σωβρακάκι, όμως δεν αποτελούσαν θέαμα ευχάριστο κάποιων μουστακαλήδων.

Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν και την πραγματικά άσχημη φάτσα, με την ολότελα αντιαισθητική κόμμωση του Ραφίνια, τότε δημιουργείτο η εικόνα ότι στο γήπεδο κυκλοφορούσε ένα φρικιό με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στη φώτο, ο Ραφίνια ένας κούκλος, στα νειάτα του.

Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΝΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ... ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ