ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ… HAIR-STYLIST

 

Δεν μου αρέσει ο κύριος. Ποδοσφαιριστής είναι και μη με ρωτάς αν αμφισβητώ το ταλέντο του. Δεν τον κάνω κέφι, δεν με κερδίζει όταν το βλέπω στο γήπεδο, για να ξηγιόμαστε και να ‘μαστε σωστοί στην κουβέντα μας, διότι ο Νεϋμάρ δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστής. Είναι και σταρ.

Το σταρηλίκι του Βραζιλιάνου με κι χαλάει εμένα που είμαι υπέρ του star system και γουστάρω σταρ τον άλλον. Τον καθένα να έχει τον αέρα και τη λάμψη του σταρ. Τον ποδοσφαιριστή, τον ηθοποιό, τον τραγουδιστή, τον σεφ, τον κομμωτή, τον καθηγητή στο σχολείο, τον κηπουρό της περιοχής, το παιδί που εκτελεί δρομολόγια delivery με το μοτοσακό, την κυρία παραδουλεύτρα που έρχεται μια φορά την εβδομάδα, την ταμία στην τράπεζα, τον φαρμακοποιό της γειτονιάς. Ο καθένας είναι να το έχει το σταρηλίκι. Να του βγαίνει και να μη σ’ ενοχλεί. Όπως συμβαίνει με τον φιρμάτο Νεϋμάρ.

Κάθε φορά που τον βλέπω είναι με διαφορετικό χτένισμα. Καλλιτεχνική κόμμωση το παιδί. Πως γίνεται αυτό; Διαθέτει προσωπικό hair stylist το μαγαζί, δηλαδή ο Νεϋμάρ. Δεν έχει μονάχα προσωπικό αεροσκάφος, έχει και τον δικό του Τρύφωνα Σαμαρά, για πάρτη του. Και οι δυο τους, Νεϋμάρ και κομμωτής του, συνεργάζονται για το επόμενο look. Προτείνει ο καλλιτέχνης ένα νέο σχέδιο για το κεφάλι του σταρ, κι αυτός συμφωνεί ή κάνουν οι δυο τους τροποποιήσεις μέχρι να εγκρίνουν το τελικό πλάνο.

Μόνο Τρύφωνα Σαμαρά; Επιτελείο ολόκληρο από τουλάχιστον 20 ''συνεργάτες'' έχει στη δούλεψη του ο Νεϋμάρ. Μέσα σ’ αυτούς ένας έχει αναλάβει χρέη γελωτοποιού. Όχι ακριβώς να του απλώνει αστεία και ανέκδοτα, αλλά να του παρουσιάζει εκείνη την ειδησεογραφία της ημέρας που ενδιαφέρει τον ποδοσφαιριστή, με τρόπο ανάλαφρο και πλακατζήδικο. Μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσσου είναι ο πατέρας του, και είναι αλήθεια πως πατρονάρει σούπερ πετυχημένα τον γιο του.

Το 1992, σα σήμερα 5 Φεβρουαρίου, γεννήθηκε ο σταρ και το 2013 έφυγε από την Σάντος, τη γνωστή του Πελέ, και υπέγραψε στην Μπαρτσελώνα. Δεν το σήκωνε το κλίμα, να είναι στη σκιά του μέγιστου Μέσι, και αναζήτησε ομάδα, όπου θα φώτιζε το σύμπαν με τη δική του λαμπρότητα. Με ποσό ρεκόρ, περισσότερα από 200 εκ., τόσα χρήματα που δόθηκαν ποτέ για άλλον ποδοσφαιριστή, πήγε το 2017 στην- συμφερόντων της βασιλικής οικογένειας του Καταρ- Παρί Σαιν Ζερμαίν.

 Διαβαστε ακομα:

ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ Ο ΜΕΣΙ ΑΠΟ ΚΟΤΖΑΜ ΜΠΑΡΤΣΑ