Η ΑΕΚ ΝΙΚΗ 4-2 ΔΙΧΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

 

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ποιο είναι,. δηλαδή; Να χάνει το ματς η καλύτερη ομάδα, ο Βόλος. Να κερδίζει, μάλιστα με σκορ πρόκρισης η ομάδα που δεν βλεπόταν, η ΑΕΚ.

Τα αλλόκοτα και απίθανα μόνο στο ποδόσφαιρο τα βλέπεις. Ο Βόλος με ορθόδοξο και στρωτό ποδόσφαιρο, επιθετικός και επικίνδυνος, προηγείται ενωρίς 1-0 και επόμενο να περιμένει κανείς το 2-0 διότι η ΑΕΚ κάνει επίδειξη ποδοσφαίρου γειτονιάς και πέφτει σε λάθη, σε χοντράδες που είναι απαγορευτικές και για ομάδες Β εθνικής.

Δεν έγινε το 0-2 και προέκυψε από το πουθενά το 4-1. Είπαμε. Αυτά γίνονται μόνο στο πλέον αναξιοκρατικό ανταγωνιστικό παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο. Της βγήκαν τέσσερα γκολ της ΑΕΚ στο ημίχρονο χωρίς να πάρει επάνω της το ματς. Σε καμιά περίπτωση το 4-1 από το 0-1 ήταν αποτέλεσμα ουσιαστικής υπεροχής, οργανωμένων επιθέσεων και ελέγχου του αγώνα.

Στο βήτα ημίχρονο η ΑΕΚ δεν σκόραρε. Και πώς να σκοράρει η κατώτερη αγωνιστικά ομάδα στην ανώτερη; Ο Βόλος μείωσε σε 4-2 και η ΑΕΚ με τυφλό αμυντικό ποδόσφαιρο προσπαθούσε να μη φάει άλλο γκολ. Φοβερή εικόνα! Η νικήτρια με 4-1 ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος προσπαθούσε να κρατήσει το 4-2 και ο άτυχος Βόλος να μη μειώσει το σκορ, τουλάχιστον.
 
Στη φώτο, ο Βόλος, μια ομάδα χωρίς Ιστορία, χωρίς διακρίσεις στο παρελθόν, στέκεται στα ίσα και στο μεγάλο πρωτάθλημα.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ