ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ…

 

Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στον κύριο Βασίλη Βογιατζή, για το σχόλιο του, που έγραψε στο facebook της σελίδας, και το αναδημοσιεύω στη συνέχεια. Με αφορμή δικό μου κείμενο σχετικά με τις απειλές που δέχεται ο αρχιδιαιτητής του πρωταθλήματος, ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Να, οι σκέψεις του Β.Β. όπως τις αναπτύσσει στο γραπτό του:

Δυστυχώς περιμένουν με έναν ξένο ως αρχηγό να κάνουν δουλειά. Ο κ. Κλατενμπεργκ ήταν ένας καλός διαιτητής. Όμως τώρα αυτό που ζητά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. Αυτό πετυχαίνεται μόνο στην ελληνική γλώσσα.

Πόσοι διαιτητές χρησιμοποιούν την αγγλική ως μητρική γλώσσα;;; Ένας, δυο; Άντε τρεις... Όμως το πρωτάθλημα χρειάζεται 33 διαιτητές και πόσους άλλους τα αλλά πρωταθλήματα. Αν δεν επιστρατευτούν οι καθηγητές διαιτησίας όπως Μπίκας, Κουκούλας, Μπριάκος, Πσπαδακος κ.α. ώστε να γίνουν οι βάσεις, δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά.

Βλέπω πολλά παιχνίδια, βλέπω πολλούς διαιτητές, αλλά βλέπω το έλλειμμα εκπαίδευσης.

Έχουμε καταλήξει να καλούμε ξένους διαιτητές για την διασφάλιση της αμεροληψίας. Έχει κάποιος την εντύπωση ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με Έλληνες διαιτητές; Ας αφήσουν όλοι κάτω τα τηλέφωνα όλοι και ας πριμοδοτηθούν οι άξιοι διαιτητές. Να δούμε μπάλα και διαιτησία. Έτσι βλέπω την μπάλα και νομίζω ότι δεν κάνω λάθος.

Διαβαστε ακομα:

ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΦΟΡΑΕΙ, ΟΧΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ