ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Έχασε χθες στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ.  Καλό! Πολύ καλό που έμεινε στάσιμος στους 46 βαθμούς και θα τον προσπεράσουν απόψε Άρης και ΑΕΚ, αν κερδίσουν Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1 ο Αστέρας και έπιασε στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό.

Αυτό θα πει πρωτάθλημα. Όχι να κερδίζουν κάθε αγωνιστική οι ομάδες κορυφής και να σκοτώνονται μόνο όταν παίζουν μεταξύ τους. Το πρωτάθλημα έχει τη γοητεία του όταν οι ομάδες είναι καλοδουλεμένες, παρουσιάζουν ποδόσφαιρο θεαματικό, αλλά να διαφοροποιείται το σκηνικό, αν είναι δυνατόν, από εβδομάδα σε εβδομάδα. Κι αυτό προκύπτει αν οι ομάδες κορυφής γνωρίζουν απώλειες από αντιπάλους κατώτερους.

Ήταν δεύτερος στη βαθμολογία ο Άρης, και να που έχει την ευκαιρία να ξαναβρεθεί αυτός πίσω από τον Ολυμπιακό. Και να φτάσει στο απόγειο το ενδιαφέρον της αναμέτρησης της επόμενης κιόλας αγωνιστικής, το ΠΑΟΚ-Άρης. Και κλείνει ο κύκλος των παιχνιδιών, πριν ξεκινήσουν τα play-off με το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.
Μη λησμονούμε το αποψινό ντέρμπυ στη Λεωφόρο, το Παναθηναϊκός- ΑΕΚ που έτσι ή αλλοιώς θα διαμορφώσει άλλη σειρά στα ψηλά της βαθμολογίας. Στη φώτο, οι νικητές του ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστές του Αστέρα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ