ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ

 

Ποιος Γιώργος είναι πονηρός, που λέει και το άσμα. Ο Χάρης είναι ο πονηρός και δεν καταλαβαίνει τίποτα, αν και κυκλοφορεί με το αντιτουριστικό όνομα Τομπούλογλου. Ποια είναι η μαγκιά του; Πάει κόντρα την… Άγια Σοφιά! Πονηρός; Δεν κατάλαβες, γάτος είναι ο Τομπούλογλου. Και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι κάποιοι στην ΑΕΚ και τον αντιμετωπίζουν ως… αντίπαλο.

Δεν είμαστε καλά. Να τους κάνει πλάκα ο Τομπούλογλου ο οποίος σαν δημοτικός παράγων στη Φιλαδέλφεια εξασφαλίζει δημοσιότητα τζάμπα και βερεσέ κάνοντας κόντρα στην κόντρα για το γήπεδο. Πως αλλοιώς ο πονηρός ο Χάρης, και Χάρης και Τομπούλογλου, να βλέπει τη φάτσα και το όνομα του στα μέσα; Η πρώτη πατέντα είναι να κάνει αντιπολίτευση στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Δεν έχει καμιά σημασία αν ο Τομπούλογλου εκπροσωπεί το ένα ή το δέκα τα εκατό του δήμου ή όσων είναι ενάντια στην κατασκευή του μνημειώδους έργου, με την επωνυμία Άγια Σοφιά. Θα σχίσει όποιος βγει σήμερα και πάρει το μέρος του Λιγνάδη. Όλη η Ελλάδα είναι εναντίον του, αλλά εκείνος που θα υπερασπίσει τον πελάτη του Κούγια θα κερδίσει δημοσιότητα που δεν την είχε δει στον ύπνο του.

Έτσι και ο Χάρης Τομπούλογλου, με τα νταλαβέρια στο παρελθόν με τη δικαιοσύνη. Δεν ξεχνάει ότι και στο πιο μικρό χωριό της Ελλάδος έμαθαν τον προηγούμενο δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας. Και γιατί, παρακαλώ; Επειδή κάποιος συριζαίος Βασιλόπουλος έκανε ορκισμένο αγώνα πολιτικής ζωής την αντίθεση του στο γήπεδο. Στα χνάρια του συριζαίου και ο νεοδημοκράτης Τομπούλογλου.

Διαβαστε ακομα:

ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΠΑΤΩΣΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ