Η ΑΕΚ ΕΧΑΣΕ ΜΠΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

 

Στο ποδόσφαιρο, όπου δεν είναι ασυνήθιστο να κυριαρχεί η αναξιοκρατία, συμβαίνει κι αυτό: Να αποκλείεται η ομάδα που είναι καλύτερη ακόμα και σε αναμέτρηση που έχει ρεβάνς, δηλαδή σε δυο αγώνες. Αυτό που έγινε στην κόντρα κυπέλλου ΑΕΚ- Βόλος. Και σε αξία και σε ποιότητα ανώτερη ήταν η επαρχιακή ομάδα. Και στην Αθήνα, και στην έδρα της. Η διαφορά των δυο ομάδων φάνηκε χθες περισσότερο, στο επαναληπτικό ματς.

Απίστευτο. Η νικήτρια του πρώτου αγώνα με 4-2 ΑΕΚ ακόμα κι όταν δέχθηκε το γκολ, από το α' ημίχρονο έπαιζε ξεκάθαρα… παθητικά. Η πρόκριση παιζόταν στην κόψη του ξυραφιού και η ΑΕΚ στο γήπεδο τραβούσε φωτογραφίες τις προσπάθειες των γηπεδούχων να φτάσουν τουλάχιστον στο 2-0. Σε σκορ πρόκρισης.

Ήταν ζήτημα χρόνου να έλθει το 2-0 από τους παίκτες του Βόλου που από το πρώτο λεπτό, διψασμένοι για πρόκριση, πίεζαν υψηλά, κρατούσαν διαρκώς τη μπάλα, όχι και μακριά από την περιοχή τους, τους αντιπάλους. Δεν χρειαζόταν! Διότι δεν ήταν στις προθέσεις της ΑΕΚ να ψάξει το γκολ.

 Είναι αλήθεια ότι στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κουράστηκαν, αλλά ούτε στιγμή δεν έχασαν τον έλεγχο. Πάντα είχαν από κάτω τους την ΑΕΚ, η οποία τελικά πέρασε στους ''4'' του κυπέλλου, διότι αυτό αποφάσισε ο άτιμος θεός της μπάλας.

Διαβαστε ακομα:

ΔΥΟ ΜΑΤΣΑΡΕΣ… , ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!