Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ… ΝΤΟΥ ΟΠΑΔΩΝ

 

Δεν θα ξαναχάσουν αγώνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Τουλάχιστον έως το τέλος της σαιζόν. Αυτό αποφάσισαν μετά την οργισμένη επίσκεψη που είχαν στο προπονητήριο του Κορωπίου από οργανωμένους οπαδούς. Συμφώνησε και ο προπονητής τους, είναι αλήθεια με βαρειά καρδιά.

Ο Παναθηναϊκός έχασε και αποκλείστηκε στο κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού είχε προηγηθεί ψηφοφορία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν η ήττα, μάλιστα με πλειοψηφία 87%. Μ’ άλλα λόγια έχασαν στη ρεβάνς με τον ΠΑΣ διότι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να χάσουν.

Αυτό το υπέροχο συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Όποιο αποτέλεσμα γουστάρουν αυτό φέρνουν, αδιάφορο ποια η αξία του αντιπάλου. Για να μη φάνε ξύλο, όμως, οι παίκτες από τους οργανωμένους, μάλιστα μέσα στα σπίτια τους, μπροστά στη γυναίκα και τα παιδιά τους, δεν θα ξαναχάσουν.

Να, που έπιασε τόπο η κατσάδα των φανατικών στους παίκτες. Να, που χρειάζονται και είναι απαραίτητοι οι οργανωμένοι σε κάθε ομάδα. Επιτέλους! Έστω και με απειλές και τραμπουκισμούς το αποτέλεσμα θα το ορίζει η εξέδρα, όχι ο ποδοσφαιριστής.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ!