ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ

 
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γραμμένος κάρφωσε τον υφυπουργό Αυγενάκη στην Ευρώπη. Με χαρτιά, με επίσημα έγγραφα και υπογραφές. Πολύ καλά έκανε ο αποτυχημένος πρόεδρος της ομοσπονδίας, άλλο αυτό, άσχετο. Επειδή ο Αυγενάκης ήταν αυτός που έβαλε περισσότερα στο κόλπο την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ. Δεν κάθεται καλά ο Αυγενάκης, αυτό το νούμερο, και μπερδεύεται στα εσωτερικά των ομοσπονδιών και τις εκλογές τους. Με νόμιμες ενέργειες της συμφοράς και συνωμοτικές της πλάκας.
Ο Γραμμένος ''επέστρεψε'' στον ΠΑΟΚ; Είναι πλέον παρελθόν, αφού δεν θα κατέβει υποψήφιος, άλλωστε πώς να εκτεθεί όταν αυτοί που τον βοήθησαν να πάρει την καρέκλα, επί Σύριζα, δεν ποντάρουν καν στο καμένο χαρτί του. Υπ' όψιν πως οι παρατρεχάμενοι του Ιβάν Σαββίδη είχαν κατηγορήσει τον Γραμμένο πως έκανε μεταγραφή στο άρμα της ΑΕΚ. Και γι’ αυτό, κατά κάποιο τρόπο είχαν αποστασιοποιηθεί από τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
Σήμερα με τις κινήσεις του ο δικηγόρος Βαγγέλης Γραμμένος δίνει την εντύπωση στην πιάτσα πως συμμετέχει άτυπα στην παοκτσήδικη ''ομάδα στήριξης'' της υποψηφιότητας Ζαγοράκη. Ποιος το λέει αυτό; Ο ίδιος ο Ζαγοράκης στις ζυμώσεις του δεξιά κι αριστερά. Ότι συμβουλεύεται τον Γραμμένο, εν όψει της πιθανότητας να γίνει ο αντικαταστάτης του.
Ουδεμία σημασία και αξία έχει ποιος άλλος θα παριστάνει τον πρόεδρο στην ΕΠΟ. Είτε Ζαγοράκης λέγεται αυτός και εκλεγεί με τα τσαρούχια, είτε διαθέτει ''προσωπική'' πλειοψηφία στο συμβούλιο. Το μείζον είναι η ενδεδειγμένη ΠΟΛΙΤΙΚΉ παρέμβαση της κυβέρνησης με στόχο- ποιον άλλον;- να μπει το νερό στο αυλάκι. Το ποδόσφαιρο, δηλαδή το πρωτάθλημα, διότι αυτό είναι το ζητούμενο, να αποβαλκανοποιηθεί. Να ξεφύγει από τη λεχριτοσύνη του, χωρίς τη συνδρομή και τις ευλογίες της FIFA και της UEFA.
Στη φώτο, όταν Αυγενάκης και Γραμμένος είχαν δώσει τα χέρια αφού αποφάσισαν να... συνεργαστούν. Χωρίς να ξέρουν τι χρειάζεται το ποδόσφαιρο, και τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Έλα, μωρέ, δεν κοστίζει τίποτα μια χειραψία. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ… ΝΤΟΥ ΟΠΑΔΩΝ