Η ΓΗ ΤΟΥΜΠΑΡΕ. ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!

 

Την ημέρα του αγώνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σπρέχεν στο facebook με οπαδούς της ΝΔ και στο διάλογο ένας ρώτησε τον αρχηγό, τι προβλέπει, ποια ομάδα θα κερδίσει το champions league του 2017. Το βράδυ είναι η ρεβάνς Μπαρτσελώνα- Παρί και ο Μητσοτάκης είναι απόλυτος: ''Θα το πάρει η P.S.G.'', δηλαδή η Παρί Σαιν Ζερμαίν.

Ποια άλλη, όταν στο πρώτο ματς, στο Παρίσι η παριζιάνικη ομάδα είχε κερδίσει 4-0!!! Αποτέλεσμα που δεν ανατρέπεται, ο ίδιος ο θεός να το εύχεται. Η Παρί, όμως, αποκλείεται με ήττα 6-1 στο Καμπ Νού και ο πρωθυπουργός Τσίπρας επιτόπου σχολιάζει στο facebook; ''Μητσοτάκης, τελικά.- Η P.S.G θα κερδίσει το τσαμπιονς λιγκ όσο η ΝΔ τις επόμενες εκλογές''.

Η αντίδραση Μητσοτάκη μέσω facebook: ''Τσίπρα, καλά, μια λάθος πρόβλεψη έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα του ΕΛΣΤΑΤ''.

Απόψε Τετάρτη στις 10, στο Παρίσι είναι η ρεβάνς Παρί- Μπαρτσελώνα. Παραμονές του πρώτου ματς, βγήκαν στημένα ρεπορτάζ ότι ο Μέσι έχει ήδη συμφωνήσει να φύγει από την Μπάρτσα και πάει στην Παρί των πετροδολαρίων. Ο κυριλάτος βρώμικος πόλεμος. Τον είχαν ξεκινήσει οι Καταλανοί με ''αποκλειστικότητες'' ότι ο Νεϋμάρ δεν αισθάνεται καλά στην Παρί και θέλει να επιστρέψει στο φιλαράκι του, τον Μέσι. Το παιχνίδι το πήρε πανηγυρικά εκτός έδρας με 4-1 η Παρί.

Αυτά φέτος. Αξίζει να θυμηθούμε τι συνέβη το 2017, τέτοιες μέρες, σε μια άλλη αναμέτρηση των εν λόγω δυο αντιπάλων. Δεν έχει ξαναγίνει στην αιωνιότητα. Το πιο τρελό. Το απόλυτα αποθεωτικό. Και μαζί το ανεπανάληπτο έγκλημα διαιτησίας όλων των εποχών.

Parc des Princes, 14 Φεβρουαρίου, 46.000 θεατές. Η Παρί κάνει σκόνη 4-0 την Μπαρτσελώνα, με γκολ στο 18, στο 40, στο 55 και στο 72.

Camp Nou, 8 Μαρτίου, 96.000 θεατές. Προκρίνεται στους ''8'' η Μπάρτσα με 6-1! Έχασε τη μιλιά της και την αναπνοή της η ποδοσφαιρική υφήλιος. Μέχρι το 88 ήταν 3-1. Δυο γκολ μπήκαν μετά το 90. Το κοράκι δεν σφύριξε δυο πεντακάθαρα πέναλτυ στους φιλοξενουμένους και έδωσε δυο πέναλτυ μαϊμού στους γηπεδούχους. Έτσι διεπράχθη η grandRemontada, η μεγάλη Ανατροπή.

Με κεφαλιά στο 3 κιόλας ο Σουάρες κάνει το 1-0. Ο Γερμανός ρέφερυ αγνοεί την εσχάτη υπέρ της Παρί. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αργεντινός Μασεράνο παραδέχθηκε ότι έκανε πέναλτυ στον συμπατριώτη του Ντι Μαρία. Το έργο πάει στο 2-0 με αυτογκόλ, ανόητη γκέλα. Ανύπαρκτο πέναλτυ δήθεν σε βάρος του Νεϋμάρ στο 50 και το σκορ φτάνει στο 3-0 με εκτελεστή τον Μέσι. Άουτ έδειξε ο διαιτητής, πέναλτυ ο λάισμαν και πέρασε το δικό του.

Στο 52 έχει δοκάρι ο Γκαβάνι και ο ίδιος με γκολάρα στο 62 μειώνει σε 3-1. Το σύμπαν σήκωσε τα χέρια. Τετέλεσται για την Μπάρτσα.

Η νύχτα είναι μαγική, όμως. Δαιμονική. Οι πλανήτες έχουν αποφασίσει να συνωμοτήσουν για να σκάσει το θαύμα. Το αλησμόνητο ιστορικό γεγονός. Αυτό που ακουμπάει στη σφαίρα του φανταστικού. Του εξαποδώ. Αδύνατον να επαναληφθεί αν δεν περάσουν 357 χρόνια.

Μετά το 3-1 ο διαιτητής κλείνει τα μάτια σε άλλο πέναλτυ σε βάρος των γηπεδούχων. Στα τελευταία δέκα λεπτά η Παρί άλλαξε μόλις τέσσερις (αριθμός 4) φορές τη μπάλα, τις τρεις μετά τη σέντρα.

Στο 88 ο Νεϋμάρ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 4-1 και στο 91 με θέατρο ο Σουάρες ''κερδίζει'' πέναλτυ, που δεν το χτυπάει ο Μέσι, αλλά ο Νεϋμάρ και 5-1. Το φινάλε του 6-1 έγινε στο 95. Προκρίθηκε η ομάδα της Καταλωνίας, ο κόσμος αποθέωνε τον Μέσι, και ουδείς ασχολούνταν με τον Βραζιλιάνο Νεϋμάρ, που χάζευε τους πανηγυρισμούς προσωπικά στον Αργεντινό συμπαίκτη του. Τον ίδιο χρόνο, το 2017 ο Νεϋμαρ έφυγε στην Παρί, με κόστος ρεκόρ, 220 εκ. ευρώ από το ταμείο του Κατάρ. 

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ…