Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΕΣ, ΔΑΓΚΩΝΕΙ

 

Με νίκη ξεκίνησε τα μπαράζ ο Ολυμπιακός, πήρε 1-0 τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη, και χωρίς τον… από μηχανής θεό Μπουχαλάκη. Δεν καταλαβαίνει… θεό ο πρωταθλητής, όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει. Τι Άρσεναλ, τι Άρης, τι όποια άλλη ομάδα βρεθεί μπροστά του.

Αυτό έγινε και χθες στο Καραϊσκάκη, και με δέκα παίκτες για 50 λεπτά. Λάθος, λοιπόν, να τον μετράνε τον Ολυμπιακό και να τον υπολογίζουν με τα… ελληνικά μέτρα και σταθμά. Με το τρίποντο, λένε, αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο της βαθμολογίας και τώρα χρειάζεται ακόμα 11 πόντους για να το ξανασηκώσει.

Δεν έχουν αντιληφθεί το ολοφάνερο. Ότι ο Ολυμπιακός δεν κυνηγάει τους βαθμούς. Δεν ψάχνει τη νίκη. Τις παίρνει τις νίκες, είτε τις χρειάζεται, είτε όχι. Τι ,δηλαδή; Αν ο Ολυμπιακός εξασφαλίσει το πρωτάθλημα πολύ ενωρίτερα από την ολοκλήρωση των play- off, θα το γυρίσει στην πλάκα; Θα αδιαφορεί για το αποτέλεσμα;

Υγεία στο ποδόσφαιρο είναι παίζουμε μόνο για τη νίκη. Και ο κόσμος απαιτεί μόνο την νίκη. Αν, βέβαια, η ομάδα είναι υγιής αγωνιστικά, όχι ασθενής, με καρδιολογικά ή αναπνευστικά προβλήματα. Με συνέπεια σήμερα να βλέπεται, αύριο – επειδή δεν πήρε τα φάρμακα της- να μη βλέπεται.

Διαβαστε ακομα:

ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΝ... ΜΠΟΡΟΥΝ