Ο ΤΖΟΛΗΣ ΑΦΑΙΡΕΙ- ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ... ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ

 

Αν πέσει κάτω από 20 εκατομμύρια η μεταγραφή του Βορειοηπειρώτη Χρήστου Τζολη θα είναι αποτυχία για τον ίδιον και τον ΠΑΟΚ. Το παιδί, στα 19 ακόμα, έδειξε ότι είναι παικταράς κι αφού καθιερώθηκε στην ομάδα του, επόμενο ήταν να κληθεί και στην εθνική. Και επειδή είναι στραμμένα τα μάτια της αγοράς επάνω του, κάθε τι καλό ή κακό γράφει συν- πλην στη τιμή του.

Στο ματς προετοιμασίας με την Ονδούρα την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα ο Τζόλης έχασε δυο γκολ… άχαστα. Προβληματισμός! Τον έχει στο σημάδι ο άλφα και ο βήτα, τον έχει αξιολογήσει στα τόσα εκατομμύρια, και τον κάνει… διστακτικό ο ίδιος ο Τζόλης. Μα, δεν χάνεται το γκολ, μόνος στη μικρή περιοχή, και τη στέλνει στα πουλιά.

Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ήμουν άτυχος, ήταν μια κακιά στιγμή, βιάστηκα να σουτάρω, αλλοιώς περίμενα να έλθει η μπάλα στα πόδια μου, ξεγελάστηκα κλπ. κλπ. Δεν υπάρχουν αυτά. Δεν το έβαλε ο παίκτης, είναι χασογκόλης. Είναι λίγος. Δεν αξίζει τόσα λεφτά. Γιατί του λείπει η αυτοσυγκέντρωση. Γιατί δεν είναι έτοιμος να σκοτώσει τον τερματοφύλακα πριν ακόμα δεχτεί την ασίστ. Γιατί δεν έχει την ικανότητα να μυριστεί ότι έτσι, όχι διαφορετικά θα εξελιχθεί η φάση.

Όλα γράφουν στο… χρηματιστήριο των μεταγραφών. Η βελόνα παίζει δεξιά κι αριστερά. Ασταμάτητα. Έφτασε σε ψηλό νούμερο η τιμή του Χρήστου Τζόλη. Αυτός ο ίδιος κανονίζει την τιμή του. Αν θα κολλήσει, αν θα πέσει ή θα ανέβει κι άλλο το κασέ του.
Στη φώτο ο 13χρονος Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε ματς σε τουρνουά πιτσιρικάδων στην Σουηδία τον Μάιο του 2015.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΟΝΔΟΥΡΑΣ