ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ;

 

Κάποιο συμφέρον έχει αυτός που θέλει να αποκτήσει γήπεδο ο Παναθηναϊκός. Που, λοιπόν, αποσκοπεί ο δήμος Αθηναίων με την τράμπα ''Μας δίνει ο ερασιτέχνης τη Λεωφόρο, δίνουμε εμείς το νέο γήπεδο στην ΠΑΕ''; Μην τη χαλάσουμε την κουβέντα με το κρυάδα ότι ο δήμος ενδιαφέρεται για την ανώνυμη εταιρεία του Αλαφούζου.

Αυτό είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και οι σκεπτόμενοι ακούνε βερεσέ τα νούμερα που κυκλοφορούν. Σαράντα εκατομμύρια θα διατεθούν για την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό. Όχι 40, αλλά 70. Ποια 70, το νούμερο θα φτάσει στα 170. Με το στόμα;

Για να βγουν φράγκα από το Ταμείο Ανάκαμψης, όρος να πάνε για ανάκαμψη. Και ουδέν κονδύλι είναι νόμιμο αν πρόκειται να αφορά έργο ιδιώτη. Όχι έργο δημοσίου συμφέροντος.

Έγινε προχθές νέα συνάντηση εκπροσώπων του ερασιτέχνη και του δήμου και βγήκαν στο τραπέζι τα νομικά κι όχι μόνο εμπόδια που βάζουν τρικλοποδιές στην περίφημη συμφωνία των τριών πλευρών. Ερασιτέχνη, δήμου και ΠΑΕ.

Άσχετο. Νιάου νιάου στα κεραμίδια κάνει ποιος κρύβεται πίσω από το ξύλο που έφαγε ο δημοσιογράφος που πρόσφατα προσλήφθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβαστε ακομα:

ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ