Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΙΣΑΞΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρώτα και μετά ο Ολυμπιακός δικαίωσαν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο το επίπεδο της αναμέτρησης τους για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο θεατής έχει απαιτήσεις δικαιολογημένες όταν το παιχνίδι είναι κρίσιμο και ένα βήμα πριν από ένα άλλο που οδηγεί στην κατάκτηση τίτλου. Απεναντίας, είναι αδικαιολόγητες οι απαιτήσεις σε κάποιο ματσάκι προετοιμασίας ή προκριματικό τρέχα γύρευε.

Πρώτα, λοιπόν, τα μπράβο στον ΠΑΣ ο οποίος αγωνιστικά δεν είναι πρώτης γραμμής ΠΑΕ, κι όμως τα κατάφερε με το παραπάνω να σταθεί ισάξιος του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα αυτή την εποχή, δίχως αμφισβήτηση.

Κυνήγησε το αποτέλεσμα ο ΠΑΣ στην έδρα του. Στα ίσα! Όχι με ποδόσφαιρο σκοπιμότητας να κλέψει το ''Χ''. Όχι με ενισχυμένη άμυνα και αντιαθλητικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ειδικά από το ξεκίνημα, σ’ όλο το ημίχρονο πίεζαν ψηλά, και ήταν απειλητικοί. Ίσος προς ίσο με τον Ολυμπιακό, που πραγματικά τα χρειάστηκε.

Με λίγη τύχη ο ΠΑΣ θα μπορούσε να νικήσει. Δεν του βγήκαν οι 2-3 πολύ αβανταδόρικές φάσεις που αντιμετώπισε με επιτυχία ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Στο βήτα ημιχρόνιο το 1-0 υπέρ του ΠΑΣ ''βάρυνε'' στο παιχνίδι, με συνέπεια ο Ολυμπιακός που δεν δεχόταν την ήττα, να πάρει τα επάνω του και οι γηπεδούχοι, χωρίς να σταματήσουν να ψάχνουν το 2-0, να γίνουν οι δευτεραγωνιστές της πετυχημένης συνάντησης. Πετυχημένης πέρα για πέρα διότι είδαμε ποδόσφαιρο ανταγωνιστικό γεμάτο υγεία και φλόγα, σε υψηλούς ρυθμούς μέχρι το τέλος.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΠΟΨΕ... ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ