ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ… ΜΟΔΑ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ

 

Για μια δωροδοκία του 2018 μίλησε στη Σερβία ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Όγνιεν Βράνιες. Ο ξακουστός 31χρονος Βόσνιος, γιατί μόνο αθόρυβο και αδιάφορο τον λες, όπου κι αν πέρασε. Είχε παίξει σε 11 ομάδες πριν έρθει την πρώτη φορά στην ΑΕΚ, της οποίας φόρεσε τη φανέλα δυο φορές.

Μ’ είχαν πλησιάσει, ισχυρίστηκε ο Βράνιες, για να έχω μειωμένη απόδοση. Και κάποιοι αφελείς αναρωτήθηκαν γιατί μίλησε μετά από τρία χρόνια; Η Μπεκατώρου γιατί μίλησε μετά από 30 χρόνια; Κάποιο λόγο θα έχει και το παιδί που ξολογήθηκε κάτι, να το γράψει κι αυτό η Ιστορία.

Σεξουαλικά με κακοποίησαν σε ηλικία 20 χρονών δήλωσε δημόσια τραγουδιστής, γνωστός ομοφυλόφιλος από 11 χρονών στην οικογένεια του και στις παρέες του. Είπαμε. Ψάξε βρες γιατί μετά από χρόνια, μετά από δεκαετίες κάποιος δημοσιοποιεί ένα δυσάρεστο προσωπικό του περιστατικό. Επειδή έχει ανάγκη να το ξεφορτωθεί, να λυτρωθεί, να το μοιραστεί με άγνωστους και ο ίδιος να νοιώσει καλύτερα. Να μην το κουβαλά μέσα του και να αισθάνεται ένοχος, συνένοχος, ακόμα και ικανός να καταγγείλει τον θύτη.

Έτσι και ο Βράνιες! Ποιος ξέρει ποια να είναι η αληθινή αιτία της αποκάλυψης (;) του; Μήπως κάνει την πλάκα του! Γιατί, όχι. Κι αυτός είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να αποκλειστεί. Ίσως, πάλι, να θέλει να εκθέσει την ΑΕΚ που δεν τον δέχθηκε για τρίτη φορά. Γιατί επέστρεψε για τρίτη φορά ο Χιμένεθ κι όχι εγώ; (Στη φώτο οι δυο τους).

Δέχθηκα απόπειρα δωροδοκίας, είπε ο Βράνιες, και είχα ενημερώσει τη διοίκηση της ΑΕΚ. Υπονοεί ότι η ΠΑΕ την έπνιξε τη βρωμοδουλειά; Η ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίασε ''Πρώτη φορά ακούμε κάτι τέτοιο, ο πρώην δεν μας είχε ενημερώσει τίποτα σχετικό''.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΔΥΟ(!) ΘΙΑΣΟΥΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΟ